Cr. Sefer: Cumpăraţi produse românești pentru a susține economia națională!

Cr. Sefer: Cumpăraţi produse românești pentru a susține economia națională!

Deputatul PSD Călăraşi, Cristian Sefer, consideră că în această perioadă, cu precădere, achiziţionarea de produse româneşti este esenţială întrucât contribuie decisiv la salvarea unui loc de muncă. Este cea mai simplă formă prin care fiecare cetățean poate ajuta economia națională. Este la îndemâna tuturor! Fiecare produs românesc cumpărat contribuie la salvarea unui loc de muncă!” a declarat pentru www.arenamedia.ro Sefer care a continuat “În aceste momente dramatice, fiecare stat încearcă să-i apere proprii cetățeni, iar comerțul se va restrânge considerabil. Ne vom baza din ce în ce mai mult pe economia națională și pe producătorii români. De aceea e important să începem să-i sprijinim, să le asigurăm supraviețuirea și locurile de muncă.”

Sefer îşi încurajează astfel pe cetăţeni să aleagă de pe rafturi  sau de pe site-urile online în primul rând produsele românești! “Cumpărând românește, susținem economia națională!” conchide parlamentarul călărăşean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.