R. Paţurcă: PSD cere imperativ guvernului liberal să sprijine de urgență familiile vulnerabile

R. Paţurcă: PSD cere imperativ guvernului liberal să sprijine de urgență familiile vulnerabile

Susţinerea familiilor vulnerabile în timpul crizei provocate de pandemia de coronavirus în condiţiile în care şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii solicită guvernelor ţărilor afectate să pregătească măsuri sociale pentru asigurarea hranei populaţiei vulnerabile, dvine o prioritate pentru PSD care intenţionează să promoveze chiar şi o lege în acest sens, susţine senatoarea, Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al PSD Călăraşi. „PSD cere imperativ guvernului liberal să sprijine de urgență familiile vulnerabile. E vital ca oamenii să aibă alimente și produse de strictă necesitate. Pentru foarte mulți români se termină resursele financiare și este obligația statului să le vină-n ajutor.” a declarat Paţurcă.

În opinia sa, Guvernul trebuie să ia astfel de măsuri înainte de a se ajunge în criză. “Dacă Guvernul nu ia astfel de măsuri, PSD va iniția o lege în Parlament! Nimeni nu trebuie lăsat în urmă” a conchis senatoarea Roxana Paţurcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.