C. Bîrcă, despre revenirea lui Iacomi în PSD: Nu ţine de mine dar e un plus pentru partid

C. Bîrcă, despre revenirea lui Iacomi în PSD: Nu ţine de mine dar e un plus pentru partid

Deputatul Constantin Bîrcă nu s-ar opune revenirii în PSD a primarului oraşului Lehliu Gară, Iulian Iacomi care a demisionat la începutul anului din PNL, susţinând joi că orice primar din PNL care ar opta pentru PSD ar fi un plus în perspectiva alegerilor locale din 2024.

„Nu v-ascund că-l cunosc pe dl Iulian Iacomi dar venirea domniei sale în PSD nu ţine de mine. Ceea ce pot să vă spun e că orice primar care vine în PSD e un plus pentru partid gândindu-ne la alegerile din 2024. Asta pe de-o parte. Din punct de vedere al primirii dlui Iulian Iacomi şi cu alţi primari aşa cum aud şi eu, nu e atributul meu. Avem un preşedinte şi împreună vom discuta şi vom lua decizia cea mai bună. La acest moment, această discuţie din câte ştiu eu nu a existat.”, a spus Bîrcă.

În urmă cu 2 săptămâni, deputatul Coarnă spunea că există în PSD un rătăcit care doreşte destabilizarea organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, facilitând revenirea în partid a lui Iulian Iacomi, fostul lider al partidului până în august 2020 când a optat pentru PNL Călăraşi. Fără să-l nominalizeze, "rătăcitul" era Constantin Bîrcă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.