Bîrcă, neinteresat de șefia PSD Călărași

Bîrcă, neinteresat de șefia PSD Călărași

Deputatul Constantin Bîrcă susține că nu este interesat de șefia PSD Călărași și în consecință nu intenționează să devină rivalul lui Vasile Iliuță în cazul în care în perioada următoare ar avea loc alegerile pentru președinția organizației județene.

”Dacă vă uitați în CV-ul meu o să vedeți că niciodată nu am fost numit sau nu am aspirat la o funcție atât de înaltă și mi-am văzut puterile, am fost conștient de ce pot să ofer și am mers treptat. Cu siguranță, nu voi candida!” a spus joi Bîrcă, parlamentarul social-democrat adăugând “Avem un președinte pe care l-am susținut (...). Nu cred că cineva de aici, în afară de anumite persoane că așa e în viață, ar putea să-mi spună ceva concret, o acțiune de-a mea împotriva organizației sau a președintelui”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.