C. Bîrcă: Visele pe care le au nu trebuie exprimate în public

C. Bîrcă: Visele pe care le au nu trebuie exprimate în public

După ce în urmă cu două săptămâni, deputatul Dumitru Coarnă spunea că în cadrul partidului există un „rătăcit”, fără să-l nominalizeze, care intenţionează să destabilizeze organizaţia provocând debarcarea lui Vasile Iliuţă de la cârma PSD Călăraşi, deputatul Constantin Bîrcă, presupusul „rătăcit” a reacţionat astăzi, catalogând acuzaţiile colegului său de partid ca fiind nişte „vise”.

„Vizavi de colegii care au comentat şi cred că sunt mulţi le-aş spune că visele pe care le au, vise de noapte, trebuie ţinute la nivelul fiecărei persoane şi nu exprimate în public. Dacă există indicii care ar putea să conducă la ceea ce m-aţi întrebat (...), eu cred că toate toate aceste lucruri trebuie discutate în interiorul partidului şi apoi să ne exprimăm în faţa dvs.”, declarat Bîrcă, acesta subliniind că „Vă asigur că nu e nimic adevărat din ce au spus unii şi alţii, dovada e tocmai prezenţa mea aici, în faţa dvs.”

Bîrcă a mai susţinut că Dumitru Coarnă a acţionat atunci într-o manieră încalificabilă, între ei nemaiexistând vreun dialog.

„Domnul Coarnă este încă colegul meu dar sincer nu am mai avut discuţii pentru că consider că atunci când un coleg acţionează în modul acesta incalificabil (...), dialogul nostru rămâne doar la un simplu salut.”, a conchis deputatul Bîrcă.

„Eu n-o să plec din PSD niciodată pentru că eu nu am ajuns parlamentar pe persoană fizică. Pe mine m-a nominalizat partidul. Am câştigat mandatul cu ajutorul colegilor mei iar cei care nu se regăsesc sunt liberi să facă ce-şi doresc.”

Deputat Constantin Bîrcă

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.