PNL / Filipescu, despre excluderile lui Iliuţă şi Nedelcu: Nu va mai fi nimic!

   PNL / Filipescu, despre excluderile lui Iliuţă şi Nedelcu: Nu va mai fi nimic!

Programată pe 17 septembrie, şedinţa Biroului Politic Judeţean PNL Călăraşi în cadrul căreia ar fi trebuit să se discute, din nou, solicitările de excludere din partid ale lui Vasile Iliuţă şi Vasile Nedelcu, formultate chiar de cei în cauză, nu va mai avea loc. A spus-o vineri chiar “şeful” lui Drăgulin, din partid, Răducu Filipescu care a menţionat că în PNL n-are nevoie în această perioadă de accidente interne. “Nu va mai fi nimic. Vă spun şi motivaţia pentru care nu va mai fi. Este o decizie luată la nivel de conducere a partidului împreună cu preşedintele. În această perioadă în care mergem pe un drum direct şi care nu e chiar foarte simplu, nu ne trebuie accidente interne. Sub nicio formă!”

Simplu! Doar Drăgulin n-a înţeles acest lucru de la bun început, “încurajând” un demers care i-a dovedit până la urmă cât de “mic” este în partid!

Cazul s-a închis. Cel puţin, deocamdată. Sigur, Nedelcu şi Drăgulin trag de 2 lei speranţe că după prezidenţiale, subiectul va fi reluat iar Iliuţă va fi exclus ca o măsea stricată. Mai vedem, zise orbu’!