Mutarea care l-a lăsat fără aer!

Mutarea care l-a lăsat fără aer!

Vestea (re)apropierii lui Nicolae Dragu de Vasile Iliuţă pe care l-a şi desemnat recent consilier personal, i-a provocat, fără îndoială, lui Drăgulin mari dureri de cap. A fost o lovitură neaşteptată pe care primul liberal al judeţului a încasat-o din plin din partea unui rival pe care se tot chinuie să-l ejecteze din partid. În faţa unei astfel de “alianţe”, primarul Drăgulin va avea viaţă grea şi în Consiliul Local, de-acum încolo.

E supercunoscut faptul că între Drăgulin şi Dragu n-a fost niciodată loc de înţelegere ori colaborare. În ultima vreme lucrurile se calmaseră puţin pentru că primul l-a mai amăgit pe al doilea cu mici firimituri de la buget pentru finanţarea unor mofturi ale acestuia.

Odată cu trecerea lui Dragu de partea lui Iliuţă, actualul consilier local PDS nu va ezita să-şi arate colţii în direcţia Executivului Primăriei, restanţier în ceea ce priveşte rezolvarea adevăratelor urgenţe ale municipiului. Prin urmare, are şi motive suficiente!

Pe scurt, îi prevăd un viitor sumbru lui Drăgulin care s-a pricopsit astfel cu un nou inamic de marcă pe cap. De parcă n-ar fi fost suficient Iliuţă!

Şi totuşi, dacă stai să te uiţi cu atenţie, în jurul lui Drăgulin vei observa în general, mai mulţi inamici decât amici. Din ultima categorie se detaşează, de fapt, o mână de slugărei care se tot agită să-i dea jos scamele de pe haină, în schimbul unei chenzine.

Nu prea ţi-ai dori să fii acum în pielea lui Drăgulin! Pare că se află în relaţii bune cu tandemul Filipescu – Dumitrescu, însă această susţinere nu e gratuită. Iar preţul e destul de piperat.

În cadrul Executivului Primăriei se simte din parcare miros de praf de puşcă. Cei doi viceprimari au şi ei nemulţumirile lor care ar putea răbufni cândva.

Şi “specialiştii” de top din Primărie stau şi ei cu arma la picior. Băieţii cunosc la perfecţie lecţia interesului personal şi în consecinţă oricând pot întoarce armele. C-aşa au procedat şi în 2012 când au simţit că Dragu e pe ducă.

Chiar şi noul său aliat, Vasile Nedelcu, pe care-l foloseşte în bătălia cu , s-ar putea transforma şi el, într-o secundă, într-un inamic de marcă dacă va simţi că a fost sacrificat în războiul cu preşedintele Consiliului Judeţean.

Astrele par să nu-i ofere lui Drăgulin un confort în perioada următoare. În „lumea” lor, inamicii se înmulţesc ca ciupercile după ploaie. Adică în vremuri de restrişte!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.