Filipescu, contrariat de solicitarea lui Iliuţă de a-l exclude din partid pe Nedelcu!

Filipescu, contrariat de solicitarea lui Iliuţă de a-l exclude din partid pe Nedelcu!

În conflictul dintre Vasile Iliuţă şi Vasile Nedelcu, ce urma să fie tranşat în forurile partidului în aceste zile, senatorul Răducu Filipescu s-a poziţionat de partea de partea celui de-al doilea pe care l-a susţinut „din umbră” alături de preşedintele partidului, Dan Drăgulin. „Situaţia asta e de când s-a aşezat în tron (n.r. Vasile Iliuţă, în funcţia de preşedinte CJ). De atunci noi avem conflicte pentru că nu suntem deloc compatibili. Eu m-am dat la o parte, îi las în pace. Îmi văd de regiunea mea. Dar...totuşi s-a ajuns prea departe. Să ceri unui consilier judeţean să părăsească Consiliul Judeţean că te-a contrat pe tine de câteva ori, mie mi se pare că-i aberant şi nu pot să fiu de acord cu asta” a spus Filipescu care a continuat „El (n.r. Vasile Nedelcu) ca şi consilier judeţean poate să o facă. Niciun fel de problemă! Din poziţia de preşedinte, nu prea poate să o facă. Moral!”

Întrebat cum crede că ar putea reacţiona primarul Drăgulin dacă s-ar trezi şi el în Consiliu Local cu un coleg la fel de „critic” ca Nedelcu, Filipescu a spus „Ce crezi că n-are? Are şi el vuvuzele. Dar când eşti primar, preşedinte trebuie să accepţi.” Acuma, la cine o fi făcut trimitere Filipescu? Să fie...?

În altă ordine de idei, „şeful” pe linie politică a lui Drăgulin a dat asigurări ferme că Vasile Iliuţă nu va fi candidatul susţinut de PNL pentru funcţia de preşedinte al CJ Călăraşi, la localele de anul viitor. „Exclus!” a „decretat” Filipescu. N-ar fi prima oară când una spune şi alta se întâmplă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.