PNL / E. Dumitru: E cel puțin un gest de curaj din partea Partidului Național Liberal să intre în luptă cu tineri

PNL / E. Dumitru: E cel puțin un gest de curaj din partea Partidului Național Liberal să intre în luptă cu tineri

PNL Călărași și-a prezentat astăzi oferta electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Președintele interimar, Emil Dumitru, secretar de stat în cadrul MADR a susținut în cuvântul introductiv că noua echipă își propune să facă un alt fel de politică, obiectivul fiind construirea unui parteneriat onest cu cetățenii județului Călărași. “Ne aflăm în fața dvs. pentru a vă prezenta oferta noastră electorală (...) Vrem să să facem o campanie onestă, curată. Sloganul nostru de campanie este “ Curajul de a lupta pentru Călărași”. Credem noi că o echipă tânără, din județul Călărași, cu expertiză profesională poate să aducă un plus în dezvoltarea județului. a spus Emil Dumitru care a continuat “Eu sunt din comuna Chiselet, sunt călărășean, viața a făcut ca o parte din timp să-l petrec la București datorită funcțiilor pe care le-am avut. Astăzi când discutăm sunt secretar de stat în cadrul MADR. Practic fac un an de când sunt la minister, odată cu preluarea guvernării de c[tre Partidul Național Liberal. Consider că vrem să facem un alt fel de politică și un parteneriat onest cu cetățenii județului Călărași”

Dumitru care deschide lista partidului pentru Camera Deputaților, a trasat și câteva obiective pe care le are în vedere dacă va obține pe 6 decembrie încrederea locuitorilor județului. “Vreau să vă spun câteva chestiuni legate de potențialul județului Călărași și aici mă refer strict la domeniul meu de competență și anume agricultura. Avem un județ cu un potențial agricol însemnat, trebuie să-l valorizăm. Vor veni fonduri europene substanțiale în perioada 2021-2027. E vorba de circa 24 de miliarde de euro, atât sub formă de subvenții, plăți directe cât și investiții în fermă. Vreau să putem să dezvoltăm industria alimentară pentru că implicit vom dezvolta locuri de muncă în acest domeniu și aici cu siguranță mă voi implica în mod activ să putem să încurajăm mediul de afaceri și antreprenoriatul în mediul rural. Pentru că un sat sănătos se poate dezvolta cu tineri și cu investiții. Pe zona de educație, ne propunem din fonduri europene de la Ministerul Fondurilor Europene să putem să aducem investiții în ceea ce înseamnă servicii medicale de prim ajutor în mediul rural. E vorba de aqcele dispensare de care oamenii cu adevărat au nevoie pentru că sistemul medical ne-a demonstrat că odată cu pandemia are nevoie de investiții.a continuat liderul interimar al PNL Călărași.

În altă ordine de idei, Dumitru a ținut să sublinieze că a recepționat mesajul pe care călărășenii l-au transmis pe 27 septembrie, atunci când PNL a pierdut guvernarea locală. “Am înțeles că pe 27 septembrie, oamenii ne-au dat mesaj, un mesaj că trebuie să fim mult mai aproape de ei și, într-adevăr, vreau să facem un alt fel de politică, o politică bazată pe construcție, pe un dialog civilizat. Nu vreau să iintrăm într-o zonă de demagogie, de diletantism. Vrem să venim cu soluții și credem că cele mai bune soluții sunt la noi. Media tuturor candidaților atât la Camera Deputaților cât și la Senat este de 37,5 ani. Ceea ce, e cel puțin un gest de curaj din partea Partidului Național Liberal să intre în luptă cu tineri. Sigur că tinerețea nu ține loc de o garanție a succesului dar fiecare dintre noi are expertiza profesională pe care am dovedit-o de-a lungul timpului. Și credem noi că pe cetățenii județului îi vom convinge prin ceea ce vom face în Parlamentul României, alături de echipa liberală din administrația locală.a conchis Emil Dumitru, liderul interimar al PNL Călărași.

Candidații PNL Călărași pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Senat

  1. Ciprian Pandea
  2. Cristian Virgil Iorga
  3. Raluca Maria Caraion
  4. Florin Drăgan

Camera Deputaților

  1. Emil Florian Dumitru
  2. Alin Bogdan Drăgulin
  3. Dragoș Florin Coman
  4. Ruxandra Alina Prică
  5. Alexandru Lucian Vasile
  6. Ștefan Stan

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.