PNL / C. Pandea: Îmi doresc ca în următorii 4 ani să continui ce am început în perioada 2016-2020

PNL / C. Pandea: Îmi doresc ca în următorii 4 ani să continui ce am început în perioada 2016-2020

Ciprian Pandea (33 de ani), prima propunere a PNL Călărași pentru Senatul României, a susținut miercuri că în calitate de parlamentar va susține toate proiectele de dezvoltare ale județului, așa cum a procedat și în perioada 2017-2020. Prin intermediul său, toate localitățile județului au reușit să acceseze cel puțin 2 proiecte în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2, valoarea totală a obiectivelor demarate cifrându-se la peste 765.927.917,79 lei.

“Vreau să vă spun că-mi doresc ca în următorii 4 ani să continui ce am început în perioada 2016-2020 și când spun să continui, mă refer la dezvoltarea județului Călărași, la dezvoltarea mediului de afaceri din acest județ. Și cu riscul de a se supăra anumiți oameni de afaceri mi-aș dori ca toaste proiectele de dezvoltare ale județului să fie câștigate și duse la îndeplinire de firme din județul Călărași. E foarte important să promovăm oameni din județ. a spus Pandea care a continuat “Mă bucur foarte tare că azi în fața dvs, suntem toți tineri doar din Călărași și cu siguranță nu vom repeta greșelile din trecut astfel încât după ce vom fi aleși cu sprijinul alewgătorilor, nu ne vom lua mandatul ca să ne ducem, probabil, în alte județe. Pentru că noi suntem de aici, ne interesează foarte tare județul Călărași, municipiul Călărași și cred cu tărie că oamenii vor vedea oportunitatea pe 6 decembrie și ne vor vota.

pandeaprezentare

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.