PNL / C. Pandea: Investițiile publice în infrastructura de sănătate a județului Călărași vor continua

PNL / C. Pandea: Investițiile publice în infrastructura de sănătate a județului Călărași vor continua

Printr-o postare pe pagina personală de Facebook, vicepreședintele PNL Călărași, Ciprian Pandea, a dat asigurări că în calitate de viitor senator va sprijini investițiile publice în infrastructura de sănătate a județului susținând, în acest sens că prin subprogramul ”Unități sanitare” al Companiei Naționale de Investiții, se finanțează 5 astfel de obiective în județul Călărași.

“Investițiile publice în infrastructura de sănătate a județului Călărași vor continua, printr-un parteneriat transparent al Guvernării liberale cu comunitățile locale, pe care îl voi susține și încuraja din poziția mea de viitor senator în Parlamentul României.

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației continuă sprijinul comunităților locale în vederea unui acces la servicii de sănătate moderne.

Astfel, prin subprogramul ”Unități sanitare” al Companiei Naționale de Investiții, se finanțează următoarele obiective extrem de importante pentru județul Călărași:

Construire corp nou DS+P+5E în incinta Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Pompei Samarian” Călărași

Modernizare, reabilitare demisol Corp C Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Pompei Samarian” Călărași

Reabilitare, consolidare, extindere și dotare Dispensar uman în comuna Crivăț

Reabilitare termică și energetică a Dispensarului uman din comuna Dragalina

Construire și dotare Dispensar uman în sat Negoiești, comuna Șoldanu” a scris Pandea pe Facebook.

Liderul PNL deschide lista pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

pandeainvestitii

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.