PNL / Drăgulin, despre disputa dintre Filipescu şi Iliuţă: Trebuie terminată!

felipedraguliniliutaNoul lider al organizaţiei judeţene PNL Călăraşi, Dan Drăgulin a comentat miercuri din nou pe marginea conflictului dintre colegii săi, senatorul Răducu Filipescu şi preşedintele CJ, Vasile Iliuţă, care în opinia sa „trebuie terminat, tranşat de cei doi oameni politici” despre care crede că au maturitatea să transfere disputa, acutizată în ultima vreme, din sfera partidului în cea personală. „După părerea mea, această dispută ditre cei doi, cu sau fără voia lor, trebuie terminată şi tranşată prin poziţiile pe care ei trebuie să le aibă. Şi astăzi în şedinţa de Birou (programată în sala de şedinţe a Primăriei Călăraşi, după ora 16.30 de minute), am să ridic această problemă. Nu mai trebuie transferată către organizaţia PNL care nu are nicio vină în această dispută.” a spus Drăgulin, în cadrul unei conferinţe de presă, adăugând „Este pur şi simplu o dispută între doi oameni politici, maturi care trebuie să tranşeze această problemă. În momentul în care organizaţia va avea de luat o decizie, o va lua. În cunoştinţă de cauză. Este o dispută între doi oameni politici care trebuie să aibă maturitatea politică s-o transfere în plan personal. Astăzi voi încerca să vorbesc cu ei, într-un cadru oficial. În calitate de preşedinte, mă comport echidistant pentru că trebuie să ţin echilibrul în acest partid. Dar, răbdarea mea are şi ea limite. Vă spun că în curând se vor lua decizii”.

Drăgulin a infirmat totodată şi zvonul potrivit căruia în cadrul şedinţei Biroului Executiv Judeţean s-ar fi pus în discuţie retragerea sprijinului politic lui Vasile Iliuţă, anunţând că pe agendă figurează alte teme.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.