Ăştia nu fac blat cu PSD-ul?

pANDEA SI DorobantuÎn ultima perioadă, senatorul Filipescu şi-a înteţit atacurile la adresa colegului său de partid, Vasile Iliuţă, preşedinte al Consiliului Judeţean, susţinând despre acesta că, nici mai mult, nici mai puţin, face blat cu PSD-ul. Cu orice ocazie în care apărea într-o întâlnire alături de vreun lider ori reprezentannt al PSD, Iliuţă era demonizat, terfelit prin ziare ori pe reţele de socializare pentru apropierea sa faţă de PSD. Ba chiar „acuzaţia” a ajuns şi la urechile preşedintelui partidului, Ludovic Orban care a venit special, prin august, la Călăraşi, să vadă cum lucrează duşmanul de clasă pentru ciuma roşie din Călăraşi. Şi eventual să fie sancţionat cu excluderea! Că socoteala lui Filipescu n-a fost pe placul lui Orban, asta-i altă mâncare de peşte!

Dar, ce să vezi? Cum să nu te minunezi când vezi pe facebook primari liberali, îmbujoraţi, chiar veseli, cu zâmbetul pe buze, dând mâna cu liderul PSD Călăraşi, Ciprian Pandea. Imaginile sunt mai jos şi valorează cât o mie de cuvinte! În plus te duc la gândul anilor 2012 şi 2013 când PNL şi PSD formau USL-ul.

Miercuri, Vasile Stoica de la Dorbanţu, Ion Dobrin de la Luica şi Florin Dumitrescu de la Plătăreşti s-au prezentat la Ministerul Dezvoltării pentru a semna nişte contracte de finanţare în cadrul PNDL 2, fiind asistaţi chiar de preşedintele Ciprian Pandea. Ăl mai mare pesedist din Călăraşi, nu?

Toţi au avut însă „dezlegare” chiar de la preşedintele lor, Dan Drăgulin, care joi, a uitat de „lupta de clasă” găsindu-le justificări colegilor săi, cum altfel?, toţi bravi, demni şi responsabili, mari iubitori ai doctrinei liberale şi mereu alergici la penalii de la PSD. „De ce s-au pozat? Pentru că s-au dus la Ministerul Dezvoltării, unde am înţeles că este secretar de sta sau ce este (n.r. Ciprian Pandea, preşedinte PSD Călăraşi) şi au semnat un contract. O să mă duc şi eu!” şi-a început scuza Drăgulin care a continuat „Una e să semnezi un contract de finanţare unde te duci la cei care vremelnic sunt puşi acolo unde sunt şi una e să ai o dispută. Dacă ar fi după mine, aş vrea să se ducă acolo câţi mai mulţi primari care să semneze contracte. Pe mine nu mă deranjează, să fie foarte clar! Una-i una, alta-i alta! Şi eu dacă voi fi chemat, mă voi duce să semnez aceste documente. C-o fi el, c-o fi altul (n.r. Ciprian Pandea), cu cine voi semna nu mă deranjează. Dar să mă cheme!” 

Bravo! Asta da, probă de ipocrizie! Dar cu imaginea profund alterată cum rămâne domnupreşedinte? Nu e ea afectată? Nu pătează ea virtuţile şi valorile liberale? Cum, oamenii ăştia nu pot fi nici măcar suspectaţi că coabitează cu duşmanul de moarte? Vreţi să spuneţi că  a zbierat degeaba până acum domnul senator Filipescu care făcuse din blatul cu PSD un laitmotiv al luptei sale cu Iliuţă? Poate că tot din aceleaşi considerente pe care le-aţi prezentat ceva mai sus, a acţionat până acum şi preşedintele Consiliului Judeţean. Iar consecinţele au fost pe măsură. Trei proiecte câştigate în cadrul PNDL 2, de câteva zeci de milioane de lei bune, iar unul dintre ele, de 40 de milioane va intra la finanţare.

N-o fi nici Iliuţă uşă de biserică da’ nici voi departe de el. Dimpotrivă! Oricum abia aştept să vă văd domnule Drăgulin într-o poză alături de Ciprian Pandea, semnând şi dumneavoastră vreun contract pe PNDL2. Dacă va fi s-o puneţi şi de un selfie mi-aţi face sărbătorile şi mai frumoase!

Pandea si Dumitrescu

Pandea si Dobrin

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.