Drăgulin, interesat şi nu prea de un nou mandat de primar!

Liderul PNL Călăraşi, Dan Drăgulin a comentat joi pe marginea unei noi intenţii de a candida în 2020 pentru cel de-al 3-lea mandat de primar, declarând iniţial că nu mai este interesat însă nu va ezita să intre în luptă dacă la nivelul partidului nu va fi identificată o soluţie câştigătoare în urma unei evaluări sociologice, prealabile. „Noi suntem o echipă. Cel mai bine cotat, în afară de mine pentru că nu vreau să mai candidez, va intra în competiţie.” a spus primarul în funcţie care a continuat „Îmi dorec să nu mai candidez. Dacă nu există o soluţie câştigătoare... Vom vedea. Poate că nici eu nu mai sunt soluţia câştigătoare. Prima şansă, la ora actuală o are preşedintele organizaţiei municipale (n.r. Viorel Ivanciu, viceprimar în exerciţiu). Noi ne înţelegem prea bine ca să greşim”.

Întrebat dacă şi Dragoş Coman, cel de-al doilea viceprimar ar fi o soluţie, Drăgulin a spus „Hai s-o luăm în ordine...” Ulterior şi-a mai „revizuit” tonul adăugând „Poate şi Dragoş e o soluţie. Problema e să stea bine în sondaje” a conchis Drăgulin.

Având în vedere cât de bine se înţeleg cei doi, e totuşi greu de crezut că Drăgulin îl va lua în calcul vreodată pe Coman fie şi în calitate de „subiect” al vreunui sondaj de opinie care să cuantifice candidatul cel mai bun pentru Primăria Călăraşi. Joi, n-a avut însă nimeni inspiraţia de a-l întreba pe primarul în funcţie dacă Valentin Deculescu, „colaboratorul său de suflet” din Primărie ar fi potrivit să-i devină succesor. Poate data viitoare!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.