PNL Călăraşi / Ce obiective şi-a stabilit noul preşedinte, Viorel Ivanciu

Ivanciu PNLÎncepând de vinerea trecută, organizaţia municipală PNL Călăraşi şi-a desemnat un nou lider, în persoana viceprimarului Viorel Ivanciu, ales încă din primăvară primvicepreşedinte al filialei locale.

În discursul său susţinut în faţa delegaţilor participanţi la lucrările Comitetului de Coordonare Local, Viorel Ivanciu a susţinut necesitatea intensificării dialogului cu cetăţenii Călăraşiului în vederea identificării soluţiilor care să contribuie la dezvoltarea reală a municipiului reşedinţă de judeţ. „Suntem în momentul în care încheiem o etapă şi începem alta în care să iniţiem un dialog fructuos şi cu cetăţenii municipiului Călăraşi. Vreau să vorbim împreună despre Călăraşi, să avem un dialog deschis şi fructuos. Toţi avem aceleaşi gânduri şi dorinţe şi anume de a avea un oraş cât mai aproape de standardele oraşelor civilizate. Ştim cu toţii că municipiul Călăraşi a avut şi mai are multe probleme de rezolvat. Avem încă structuri anchilozate, pline de birocratism, ostile cetăţeanului” a spus Ivanciu care a mai adăugat că primenirea partidului reprezintă un obiectiv important al mandatului său. „Vom pune accent pe atragerea întreprinzătorilor privaţi, a oamenilor de afaceri, a oamenilor cu profesii liberale, avocaţi, medici, a cadrelor didactice. A oamenilor care aderă la valorile şi politicile liberale!”

 

Pentru noul lider al organizaţiei municipale al cărui mandat se va încheia peste 3 ani, principalele ţinte electorale sunt câştigarea alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale din 2019, respectiv a alegerilor locale şi parlamentare din 2020.