Viorel Ivanciu, preşedinte cu acte în regulă al PNL Călăraşi

Ivanciu PNLDupă vreo 7 luni de interimat, Viorel Ivanciu a devenit de vineri preşedinte cu acte în regulă al organizaţiei municipale PNL Călăraşi. Sala de şedinţe a Primăriei a găzduit vineri după-amiază Comitetul de Coordonare Local al organizaţiei municipale PNL Călăraşi în cadrul căruia au fost organizate alegeri pentru funcţiile de preşedinte, primvicepreşedinte şi respectiv de membru. Din cei 139 de delegaţi convocaţi au fost prezenţi 123.

Pentru prima funcţia a candidat primvicepreşedintele Viorel Ivanciu, cel desemnat să conducă interimar filiala după ce Dan Drăgulin a devenit liderul organizaţiei judeţene. Din cele 123 de voturi valabil exprimate, 117 au fost „pentru”, 4, nule şi 2 „împotrivă”. „Mă onorează încrederea voastră. Mi-aţi acordat votul pentru a deveni preşedinte al PNL Călăraşi. Este important ca punctul nostru de vedere, al Partidului Naţional Liberal, să se facă bine auzit şi mă bucur că avem posibilitatea să ghidăm o parte importantă din agenda partidului către acele teme de mare interes pentru cetăţenii municipiului Călăraşi” a spus noul preşedinte, Viorel Ivanciu care a continuat „Este o onoare pentru care voi fi dator cu efortul de a întări acest partid în jurul valorilor liberalismului autentic de care România arte atâta nevoie în jurul valorilor naţionale şi europene.”

Pentru funcţia de primivicepreşedinte, devenită vacantă după alegerea lui Ivanciu ca preşedinte, a candidat Florin Drăgan. Fostul lider judeţean al TNL a primit 116 voturi, alte 4 au fost nule şi 3 „împotrivă”. În fine pentru poziţia de membru a candidat Mihăiţă Dumitrache care a fost votat de 112 delegaţi. 8 voturi au fost anulate iar alte 3 „împotrivă”

La lucrările CCL au participat liderul filialei judeţene, Dan Drăgulin, senatorul Răducu Filipescu, vicepreşedinţii CJ, Valentin Barbu, secretarul organizaţiei judeţene, respectiv Marian Dinulescu, vicepreşedinte al partidului, viceprimarul Dragoş Coman, secretarul filialei municipale.

Au absentat în schimb, din motive încă neelucidate, primvicepreşedintele Camelia Croitoru şi respectiv Valentin Deculescu, membru al organizaţiei locale, ambii „colaboratori” extrem de apropiaţi ai primarului Dan Drăgulin, preşedintele partidului.

Copy of Ivanciu PNL 2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.