Imaculaţii PNL – USR pentru Consiliul Judeţean!

Imaculaţii PNL – USR pentru Consiliul Judeţean!

Avem lista de candidaţi ai Alianţei PNL – USR pentru Consiliul Judeţean Călăraşi. Din cei 38 de pretendenţi, 25 provin de la PNL şi 13 de la USR. Pe primele 8 poziţii se află câte 4 de la PNL şi 4 de la USR. Asta în condiţiile în care PNL se laudă cu cel puţin 50% în topul preferinţelor călărăşenilor iar USR, care trăieşte din amintiri, cu 10-15%.

Pe primul loc se află, bineînţeles, Valentin Barbu, candidatul alianţei pentru preşedinţia CJ Călăraşi. Barbu se antrenează de-acum dar o face prost, părtinitor, perfecţionându-se zi de zi ca să devină executantul perfect al maestrului Filipescu.

Poziţia secundă e ocupată de insolventa de la USR, Amelia Elena Giurcan căreia i s-a propus, foarte probabil, şi una din funcţiile de vicepreşedinte. Merită!

Pe 3 este fostul mare şef de la PSD, Ciprian Pandea, înrolat din martie în armata lui Filipescu. La bursa zvonurilor şi numele său figurează ca potenţial vicepreşedinte de CJ. Pe 4 este inamicul limbii române, Cristian Robert Eremia, antreprenor „de succes”, bun „prieten” cu Drăgulin de la care cerşea cândva „ceva de lucru”. În rest, superprofi!

Pe 5, eternul Marian Dinulescu, nedespărţit de maşina CJ-ului şi când se află în concediu medical. A primit promisiuni...ca lumea!

Pe 6 e un fermier userist de la Sohatu, Valentin Popa, despre care se spune că fiind atât de preocupat de cariera sa profesională a uitat de BAC.

Pe 7, tronează o fostă glorie pesedistă, George Chiriţă, taifunul de Roseţi, mâna dreapta a lui Pandea, ambii în continuare la fel de supăraţi pe fostul dar totodată actual coleg...de partid, Iulian Iacomi.

Locul 8 revine USR-ului care mizează pe un no name, Angelica Petcu. Sigur, o altă superprofi după Giurcan!

Locul 9 e ocupat de şeful tinerilor liberali, Alexandru Vasile, băiatul primarului de la Jegălia, Aurel Vasile. Cândva, „preferatul” lui Drăgulin!

Top 10 se încheie cu brelocul preferat al lui Drăgulin, Valentin Deculescu cel care în 2016 a rupt de la gura familiei câteva mii de lei pe care i-a donat ilustrului său protector, Dan Drăgulin ca să rămână şef peste Primărie. Ulterior, tot din dragoste sinceră pentru Drăgulin i-a vândut acestuia în buricul oraşului un apartament la preţ de garsonieră.

Deci în primii 10 dăm peste 2 liberali, 4 userişti şi...4 pesedişti. Mă rog, ex – pesedişti!

Lipsesc cu desăvârşire însă pe această listă primarii, semn că cel care a redactat-o (se ştie, mare baro(sa)n!) n-a mai dat nici 2 bani pe ei.

Lista de candidaţi ai Alianţei PNL – USR pentru Consiliul Judeţean Călăraşi

 1. Valentin Barbu - PNL
 2. Amelia Elena Giurcan – USR
 3. Ciprian Pandea – PNL
 4. Cristian Robert Eremia – USR
 5. Marian Dinulescu – PNL
 6. Valentin Popa – USR
 7. George Chiriţă – PNL
 8. Angelica Petcu – USR
 9. Alexandru Vasile – PNL
 10. Valentin Deculescu – PNL
 11. Ionuţ Teodor Milu – PNL
 12. Gheorghe Toma – PNL
 13. Ioan Puşcaşu – PNL
 14. Ionuţ Bogdan Stoian – PNL
 15. Marian Ichim – PNL
 16. Cristian Virgil Iorga – PNL
 17. Marian Cojocea – USR
 18. Andrei Romilă – PNL
 19. Adrian Nica – PNL
 20. Ştefan Stan – PNL
 21. Marian Chirică – PNL
 22. Mihaela Vintilă – PNL
 23. Camelia Ghiveciu – PNL
 24. Dan Hendli – USR
 25. Liviu Marian Anghel – PNL
 26. Petre Istode – USR
 27. Iulian Ionuţ Cheşcă – PNL
 28. Elena Cecilia Barbu – USR
 29. Ştefan Negoiţă – PNL
 30. Marian Frangu – USR
 31. Temistius George Tiliţă – PNL
 32. Dănuţ Marius Alecu – USR
 33. Ion Măturaru – PNL
 34. Ninel Stanca – USR
 35. Gheorghe Niculae – PNL
 36. Vasile Cristea – USR
 37. Marius Gabriel Radu – PNL
 38. Dumitru Bălă - USR

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.