S-a făcut şi “pohta” lui Drăgulin!

S-a făcut şi “pohta” lui Drăgulin!

După Valentin Barbu şi Dan Drăgulin răsuflă uşurat! De ce? Pentru că USR a anunţat vineri că nu va mai avea candidat pentru Primăria municipiului Călăraşi deşi îl prezentase încă din 5 august. Oficial, “Colegul nostru Constantin Ciulian, cel care își anunțase intenția de a candida la Primăria Călărași a fost nevoit să se retragă din cursă, silit de probleme personale pe care nimeni nu și le dorește și nu le poate anticipa. Din păcate, timpul scurt nu ne-a permis să găsim și să propunem un alt candidat.”. Neoficial, Drăgulin, până la urmă şeful PNL-ului, n-ar mai fi suportat înc-o trompetă în plus care să-i “zgâlţâie” mandatele, aşa că a reuşit cu argumente solide s-o convingă pe “omoloaga” sa, Amelia Giurcan să-l retragă din cursă pe bietul Constantin Ciulian despre care tot “insolventa” ne spunea, într-o postare din 5 august că “Este tânăr, dinamic, întreprinzător, onest, muncitor si mai presus de toate este un om căruia îi pasă de oameni și de comunitate.” Şi ce să vezi, din poziţia de candidat la Primărie, Ciulian a fost retrogradat pe 6, având şanse zero să intre în Consiliu. Asta da, fatalitate!

E grea politica, pufoşilor, mai ales că-i făcută de oameni slabi care fac din compromis un mod de viaţă!

Imaculaţii de la USR au început să înghită broaşte pe bandă rulantă, “arvinţii” şi “grozavii” ratând şansa să salveze Călăraşi. Cuminţei, îi vor face galerie lui Drăgulin în sensul că nu-l vor deranja nici măcar cu o înjurătură. Cei vizaţi vor fi în schimb Iliuţă şi Grama, duşmanii de clasă ai “drăgulinilor” şi “filipeştilor” din PNL. C-aşa scrie în protocol!

“Colegul nostru Constantin Ciulian, cel care își anunțase intenția de a candida la Primăria Călărași a fost nevoit să se retragă din cursă, silit de probleme personale pe care nimeni nu și le dorește și nu le poate anticipa. Din păcate, timpul scurt nu ne-a permis să găsim și să propunem un alt candidat” (sursa Comunicat presă, 21 august)

 

“Echipa USR Călărași își prezinta candidații  cu care  va merge la alegerile pentru municipiul Calarasi. Candidatul USR pentru fotoliul de Primar al Municipiului Călărași este Constantin Ciulian, care prin calitățile lui reprezintă modelul de om politic pe care USR îl promovează. Constantin Ciulian este tânăr, dinamic, întreprinzător, onest, muncitor si mai presus de toate este un om căruia îi pasă de oameni și de comunitate. Echipa de candidați USR Călărași a ales să nu mai stea deoparte și să pună umărul la eforturile de a schimba modul în care se face politică în România." (sursa Facebook, 5 august, ora 18.10)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.