Ghiveci călugăresc!

Ghiveci călugăresc!

Avem lista cu primele 12 propuneri de candidaţi PNL – USR pentru Consiliul Judeţean Călăraşi.

BEJ, din cauza existenţei Alianţei PNL – USR, a decis, marţi, să le returneze liberalilor şi useriştilor dosarele cu candidaturi, depuse iniţial separat. Deh, treabă de profesionişti!

Până la urmă lista comună a fost depusă, ieşind un ghiveci cu de toate! Nu cu mult timp în urmă se înjura fiecare cu fiecare, mai rău ca la uşa cortului!

Pe prima poziţie se află Valentin Barbu, numit, din 31 iulie, în funcţia de preşedinte al CJ Călăraşi de prefectul Stoica, cu ajutorul nemijlocit al vicepreşedinte, Marian Dinulescu care a optat pentru un concediu medical până pe 31 august. Barbu este şi candidatul PNL pentru preşedinţia CJ, la localele din 27 septembrie.

Pe 2 se află şefa de la USR, Camelia Giurcan, „insolventă” declarată, fostă PSD, apropiată de Iulian cel bun. Cel mai probabil, potrivit înţelegerii, Giurcan va deveni vicepreşinte CJ dacă liberalii şi useriştii obţin un scor favorabil!

Pe poziţia a 3-a este un fost pesedist. De marcă. E vorba de Ciprian Pandea care a descoperit, nu de multă vreme, binefacerile doctrinei liberale (creştin – democrate) după zeci de ani de social – democraţie. Pandea a intrat în PNL, la începutul lunii martie, din...fosta calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi.

Pe 4 e un userist, Cristian Eremia, businessman, un tip pe care-l ştie bine de tot Drăgulin!

Urmează...Marian Dinulescu, actual vicepreşedinte al CJ Călăraşi care a optat finalmente pentru Drăgulin&Filipescu deşi s-a afişat în ultima vreme şi cu Iliuţă. Nu va prinde sub nicio formă un alt mandat de vicepreşedinte. I s-a promis ceva...bănos de tot!

Poziţia a 6-a e ocupată de un userist, Valentin Popa, de la Sohatu, un tip „intelectual”, aşa cum sunt toţi useriştii de la Satu Mare până la Constanţa şi de la... Sohatu până la Călăraşi.

Pe 7, loc eligibil, e George Chiriţă. Fostă somitate PSD, Chiriţă (care şi-a făcut uncenia politică pe la defunctul PDL) îşi încearcă şansa şi pentru Primăria Roseţi. Pe care sigur o va câştiga la cât de mult îşi înjură contracandidatul direct!

Poziţia a 9-a revine lui Alexandru Vasile, numit de PNL, în funcţia de vicepreşedinte ANANP, liderul judeţean al TNL Călăraşi.

Pe 10 e „brelocul” lui Drăgulin, Valentin Deculescu, superprofesionistul cu fonduriule europene din Primărie. Forţă, nu glumă!

Dar să vedem mai jos lista completă a primelor 12 poziţii pe care speră să le şi obţină partidul prezidenţial, transformat în aspirator de vedete PSD:

 1. Valentin Barbu / vicepreşedinte CJ
 2. Amelia Giurcan / Antreprenor
 3. Ciprian Pandea / Expert
 4. Cristian Eremia / Administrator
 5. Marian Dinulescu / Vicepreşedinte CJ
 6. Valentin Popa / Agricultor
 7. George Chiriţă / Director CFIR
 8. Angelica Petcu / Analist servicii clienţi
 9. Alexandru Vasile / Vicepreşedinte ANANP
 10. Valentin Deculescu / Administrator public
 11. Teodor Milu / Medic veterinar
 12. Toma Gheorghe / Facilitator Dezvoltare

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.