Dan Drăgulin s-a stins!

Dan Drăgulin s-a stins!

E al naibii de dureros să vorbești “la trecut” de Dan Drăgulin. Din cauza blestematului de covid, inima lui a încetat să mai bată azi dimineață. S-a stins ca o lumânare după o suferință pe care credeam cu toții că o va birui. Pentru că a fost un luptător toată viața lui.

Dan Drăgulin a fost omul și politicianul care în ambele ipostaze și-a pus amprenta pe Călărași pe care s-a străduit să-l ducă acolo unde visam cu toții. Și-a reușit în bună parte. Din păcate, munca pe care a depus-o cu pasiune, în administrație i-a mâncat și sănătatea.

Acum cuvintele parcă nu-și mai au rostul. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

Adio, domnule primar! Drum lin spre stele, Dan Drăgulin!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.