Și Hotărârea 58 a BEJ-ului a fost anulată!

Și Hotărârea 58 a BEJ-ului a fost anulată!

Biroul Electoral Central a admis vineri contestațiile formulate de PSD Călărași și ALDE Călărași împotriva Hotărârii 58 / 30.09.2020 a Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 12 Călărași, înregistrate la BEC cu nr. 3028 / BEC / L / 2020 din 30.09.2020 și nr. 3033 / BEC / L / 2020 din 01.10.2020. O ultimă lovitură dată candidatului susținut de PNL și USR, Valentin Barbu, la localele din 27 septembrie.

h1

h2

h3

În urma Hotărârii mai sus-menționate, BECJ Călărași “a admis cu votul majoritar al membrilor, întâmpinarea formulată de dl Barbu Valentin dispunând renumărarea voturilor pentru Președintele Consiliului Județean Călărași și pentru Consiliul Județean Călărași, din județul Călărași”.

“Explicațiile date de BEC ar trebui să-i pună serios pe gânduri pe cei care deciseseră să admită renumărarea voturilor. Lacune mari, evidente care n-ar mai trebui să fie trecute cu vederea. Nu de alta, dar alte alegeri, la fel de importante, bat la ușă. Dacă ne vom trezi cu aceeași “profesioniști” și la parlamentare înseamnă că nu ne vom mai face bine prea curând!

În ceea ce-l privește pe dl Barbu, lucrurile sunt evidente. Candidatul PNL și USR care a cerut nu doar renumărarea voturilor ci și anularea alegerilor, o altă “idioțenie” respinsă de BEC potrivit Hotărârii 169 / 01.10.2020, ar trebui să părăsească măcar pentru o perioadă scena politică locală. Deși a avut în spate o mașinărie de vot bine pusă la punct, Barbu n-a putut mai mult! Cu complicitatea prefectului s-a cocoțat nepermis și în fruntea CJ Călărași arogându-și ilegal atributele președintelui CJ. Va trebui într-o bună zi să dea socoteală pentru “ilegalitățile” comise. Din punct de vedere politic, ‘starleta” PNL-ului e compromisă definitiv. În locul său aș locul liber și în conducerea partidului dar și în Consiliul Județean. E imposibil să-l mai privești ca un lider autentic al opoziției!

RenumarareBEC1

RenumarareBEC2

RenumarareBEC3 2

renumarareBEC4

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.