L. Orban: Dan Drăgulin a fost un foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite în administraţie şi această pierdere o resimţim din greu

L. Orban: Dan Drăgulin a fost un foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite în administraţie şi această pierdere o resimţim din greu

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni că Dan Drăgulin, preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi vicepreşedinte al liberalilor, a fost un coleg foarte bun şi un om care a avut "rezultate deosebite în administraţie".

"Am aflat această tristă veste că Dan Drăgulin, bunul nostru coleg şi prieten, a pierdut bătălia pentru viaţă în Spitalul 'Matei Balş'. A fost infectat cu coronavirus. El nu a mai putut în ultima săptămână să participe la campanie şi după terminarea alegerilor a luptat cu boala şi din păcate a decedat în cursul acestei dimineţi. E o pierdere mare pentru noi. Dan Drăgulin a fost un foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite în administraţie şi această pierdere o resimţim din greu. Transmit familiei condoleanţe şi faptul că suntem alături de familie. Regret profund", a spus Orban, la sediul PNL.

El a menţionat că Drăgulin era internat din 23 septembrie la Spitalul 'Matei Balş' şi avea şi alte probleme de sănătate, dar nu atât de grave.

"Acest virus atacă într-un mod foarte surprinzător. Domnul Drăgulin era un om în putere, un om în activitate, un om care şi-a exercitat şi funcţia de preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi funcţia de primar şi le-a exercitat în cele mai bune condiţii. Nu ştii niciodată ce efecte are virusul şi este clar că provoacă decese. Noi am ţinut legătura cu domnul director Streinu-Cercel, am fost informat de evoluţia stării de sănătate, de faptul că a avut forme grave de manifestare şi din nefericire s-a produs acest deznodământ", a mai afirmat Orban.

sursa www.agerpres.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.