Curcani / PNL „a poftit” la candidatul susţinut de PRO România

Curcani / PNL „a poftit” la candidatul susţinut de PRO România

A avut dreptate Răzvan Meseşeanu, coordonatorul judeţean interimar al PRO România Călăraşi, când a declarat, recent,pe o reţea de socializare că „Marile partide oferă batjocură, spate întors şi trădare. Este o atitudine de golănie politică, de smechereală ieftină pe care le doresc şterse definitiv din politicul românesc”, deranjat probabil de demersul PSD-ului, la Dor Mărunt, care l-a lăsat fără candidat după ce Ion Niţulică a fost convins să revină acasă. De data asta, porţia de „batjocură” i-a fost livrată de PNL, partidul cu care a „înjghebat” un soi de „alianţă” în perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie.

Bunăoară la Curcani, Răducu Filipescu l-a abandonat pe Bogdan Popa, ex –PSD, nemulţumit de scorul scăzut al acestuia şi l-ar fi convins pe Teodor Voicu, candidatul PRO România, să reprezinte PNL în competiţia pentru Primărie. Fost comisar şef adjunct al Poliţiei municipiului Olteniţa, Voicu ar fi al doilea în topul preferinţelor cetăţenilor din Curcani, cu vreo 30 de procente, sub primarul în funcţie, Aurică Gazu, trecut la PSD care s-ar apropia de 50% (în continuare presat la greu de un „supergreu” al PNL-ului ca să se răzgândească) dar cu mult peste Bogdan Popa, prezentat de liberali la începutul lunii trecute. Informaţia este „precizată” şi de Bogdan Popa pe Grupul Totul în Călăraşi: „În urma unui sondaj, am văzut că domnul Voicu are mai multe şanse şi am decis să-i cedez locul”. Aşa, pur şi simplu?

Acum rămâne de văzut dacă PRO România va reuşi să-l mai ţină în joc pe Popa, oferindu-i „pro”sibilitatea să candideze pe 27 septembrie, sub sigla sa. Ar fi chiar interesant!

Pe de altă parte, să sperăm că şi de data asta, Virgil Dumbravă va ieşi în spaţiul public, şi cu virulenţa-i proverbială, să mi-i tragă de urechi şi pe liberali pentru gestul făcut!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.