Călăraşi / Lider liberal, mesaj ironic: De atâta susţinere, să nu facem hernie!

Organizaţia judeţeană PNL Călăraşi pare să nu mai stea pe un butoi de pulbere. Preşedintele Filipescu a anunţat vineri că toată lumea susţine pe toată lumea ceea ce ar putea genera o problemă „de viaţă şi de moarte”. „Noi acum suntem într-o susţinere reciprocă totală. Problema e să nu murim. De atâta susţinere, să nu facem hernie!” a declarat făcând haz de necaz, liderul PNL, senatorul Filipescu.

Pentru alegerile din 29 aprilie, astrele par să fie favorabile lui Dan Drăgulin care a primit cel puţin două veşti importante din partea „colegilor” săi de partid. Mai întâi Vasile Iliuţă şi apoi Răducu Filipescu au anunţat că nu vor candida pentru şefia partidului, urmând a-l susţine pe actualul primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Fără cei doi rivali, de categorie grea, Drăgulin are drumul bătătorit spre funcţia „supremă”. Important e să nu ajungă în top cu simptome de...hernie!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.