Drăgulin a anunţat că-şi va depune candidatura pentru şefia PNL după 15 aprilie

dragulin la pnl febPrimarul municipiului Călăraşi, Dan Drăgulin, a anunţat marţi că-şi va depune candidatura pentru şefia PNL Călăraşi după ce va reveni din turneul asiatic pe care-l va întreprinde în perioada 29 martie – 15 aprilie în cadrul unei delegaţii a Asociaţiei Municipiilor din România.După ce vin din delegaţia aceasta oficială care durează de pe data de 29 martie până pe data de 15 aprilie, îmi voi depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. a spus Drăgulin care a mai adăugat că –şi doreşte să câştige această competiţie internă ceea ce ar însemna o recompensă a activităţii pe care am desfăşurat-o în acest partid de peste 12 ani.

După toate probabilităţile, Dan Drăgulin nu va avea contracandidaţi pentru şefia organizaţiei judeţene, potenţialii săi contracandidaţi, Răducu Filipescu, preşedinte în exerciţiu şi Vasile Iliuţă, primvicepreşedinte şi totodată lider al CJ Călăraşi anunţând că nu mai sunt interesaţi de a intra în cursă. „Mă onorează dacă nu vor candida. Asta înseamnă că au încredere în mine şi mă face să am o consecvenţă a tuturor colegilor în atitudine. Dacă voi fi singurul, vă daţi seama ce responsabilitate va fi pe umerii mei, gândindu-mă în viitor la cele două, chiar trei campanii care vor urma.” a continuat Drăgulin

În altă ordine de idei, Drăgulin a mai susţinut că în cazul în care va deveni preşedinte îşi va contura echipa cooptând cât mai mulţi primari. Echipa va fi structurată în primul rând pe scheletul primarilor pentru că ei au dat tonul şi puterea acestui partid de fiecare dată. De asemenea, nu putem să-i lăsăm în urmă şi pe ceilalţi colegi care au contribuit în mod substanţial la rezultatele pe care le-am avut. După părerea mea, ceea ce s-a întâmplat la alegerile parlamentare poate era un rezultat aşteptat întrucât trendul se vedea care este şi din sondaje, şi din tot ceea ce s-a întâmplat în perioada respectivă, iar noi vom pune toţi umărul la redresarea acestei filiale să revină acolo unde îi este locul. a afirmat primarul Drăgulin care a mai precizat că actualul secretar al partidului, Valentin Barbu îşi va continua activitatea şi după 29 aprilie. „Secretar va fi bineînţeles domnul Barbu care până acum a luat botezul mai multor campanii plus că, de ce să nu recunoaştem, activitatea secretarului general este una foarte grea şi foarte laborioasă. Nu toţi sunt aplecaţi pentru această activitate iar domnul Barbu a demonstrat că poate să facă faţă acestei funcţii.a conchis Drăgulin.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.