Călăraşi / Liberalii, „invitaţi” să-şi depună candidaturile până pe 15 noiembrie

Călăraşi / Liberalii, „invitaţi” să-şi depună candidaturile până pe 15 noiembrie

În ultima şedinţă a Biroul Politic Executiv al PNL, de la nivel central, s-a decis ca până pe 15 noiembrie cei interesaţi îşi pot depune candidatura pentru funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ.

La nivelul Călăraşiului, situaţia pare puţin „complicată” pentru primarul în exerciţiu care deţine şi funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. Dan Drăgulin a susţinut în urmă cu vreo lună – două că şi alţi liberali de top ar fi interesaţi de o astfel de candidatură, nominalizându-i pe cei doi viceprimari, Viorel Ivanciu şi Dragoş Coman, precum şi pe preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă şi vicepreşedintele aceleiaşi instituţii, Valentin Barbu. Ar fi cam ca la Medicină, pe vremuri, când „candidau” 4 şi chiar mai mulţi pe un loc.

Altfel, 15 noiembrie va fi şi momentul adevărului pentru PNL Călăraşi, organizaţie în cadrul căreia liderii sunt mai degrabă preocupaţi să se „sfâşie” între ei decât cu eternul inamic, PSD.

Din vara anului 2016, Executivul Primăriei Călăraşi este format exclusiv din membri PNL, deşi în cadrul Consiliului Local partidul „se laudă” cu 10 consilieri dintr-un total de 21!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.