PNL / Candidaţii la alegerile locale pentru municipiile reşedinţă de judeţ, desemnaţi în urma unei campanii interne şi a unui sondaj de opinie

PNL / Candidaţii la alegerile locale pentru municipiile reşedinţă de judeţ, desemnaţi în urma unei campanii interne şi a unui sondaj de opinie

Candidaţii PNL la alegerile locale pentru municipiile reşedinţă de judeţ, Bucureşti şi sectoarele Capitalei vor fi desemnaţi în urma unei campanii interne care începe joi şi se va desfăşura până pe 15 martie 2019 şi a unui sondaj de opinie. Procedura nu se aplică în municipiile reşedinţă de judeţ unde PNL are primar în acest moment dar numai în cazul în care acesta nu mai doreşte să candideze pentru un alt mandat.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, anunţa recent că toate candidaturile se depun până la data de 15 noiembrie, iar până la 15 martie anul viitor candidaţii vor intra în campanie, atât internă, cât şi în exteriorul PNL.

"Fiecare candidat trebuie să vină cu un program de guvernare locală care să ofere soluţii pentru rezolvarea marilor probleme din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ şi, de asemenea, şi cu un plan de campanie. Candidaţilor care sunt înscrişi în cursă în fiecare municipiu reşedinţă de judeţ nu le este permis să îşi atace contracandidaţii din PNL, acest criteriu fiind un criteriu eliminator. Comunicarea publică a candidaţilor va fi exclusiv pozitivă, o comunicare în care candidaţii vor prezenta soluţiile pe care le au la problemele cu care se confruntă locuitorii din fiecare municipiu reşedinţă de judeţ şi din Bucureşti", preciza Orban. "Desemnarea candidaţilor va fi făcută în conformitate cu procedura statutară, pe baza rezultatelor sondajului de opinie, urmând a fi desemnaţi candidaţii care au cel mai bun program de guvernare locală şi care în sondajul de opinie au cea mai mare încredere, notorietate, intenţie de vot, corespund profilului agreat de cetăţenii localităţii şi au cel mai mare potenţial de creştere", explica Ludovic Orban.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.