Mult zgomot pentru nimic. Parchetul a decis clasarea dosarului în cazul lui Iliuţă

Mult zgomot pentru nimic. Parchetul a decis clasarea dosarului în cazul lui Iliuţă

Parchetul a dispus clasarea cauzei privindu-l pe preşedintele Consiliului Judeţean „pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre bilogice prevăzute de art. 337 Cod Penal întrucât există o cauză care împiedică exercitarea acţiunii penale respectiv nu există probe că inculpatul a săvârşit infracţiunea”. Nasol moment pentru Filipescu&Co care s-au chinuit în zadar să-l vadă scos din joc pe Iliuţă.

Carevasăzică, omu’ e curat ca lacrima spre disperarea lui Filipescu şi a puţinilor săi aliaţi care au crezut că vor scăpa de rivalul lor de moarte cu ajutorul...procurorilor. După o astfel de „sentinţă” se cuvine ca lui Iliuţă să i se dea înapoi şi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, decizie votată „orbeşte” de BEx în urmă cu aproape un. Dar onoarea şi demnitatea călcate în picioare în tot acest timp, le va mai primi vreodată?

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.