L. State: Solicităm să nu mai fie manipulate alegerile şi să se arate respect pentru democraţie şi dreptul de a alege al românilor

L. State: Solicităm să nu mai fie manipulate alegerile şi să se arate respect pentru democraţie şi dreptul de a  alege al românilor

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că „cel mai probabil în august” se va organiza referendumul de revizuire a Constituției care nu trebuie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale. Liderul ALDE propune și constituirea unei comisii de cod electoral pentru rezolvarea votului din Diaspora. El propune ca secțiile din străinătate să fie deschise timp de o săptămână pentru evitarea aglomerației.

“Cu privire la calendarul transpunerii rezultatelor referendumului in constitutie noi credem ca trebuie sa se intimple cit mai repede. Adica, imediat, imediat cum spune domnul preşedinte Iohannis. Solicităm să nu mai fie manipulate alegerile şi să se arate respect pentru democraţie şi dreptul de a  alege al românilor.” a declarat vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a continuat “Dacă domnul Iohannis este îngrijorat că românii votează de prea multe ori sau că democraţia costă prea mult îi propunem să introducem în modificarea constituţiei şi reducerea mandatului prezidenţial la 4 ani (la fel ca toţi aleşii din România) pentru ca românii să nu mai fie nevoiţi să voteze în 2024 de 4 ori într-un an.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.