L. State: Așa cum au anunțat, o guvernare PNL – USR ar fi doar o reeditare a guvernării Boc – Băsescu

L. State: Așa cum au anunțat, o guvernare PNL – USR ar fi doar o reeditare a guvernării Boc – Băsescu

Premierul Viorica Dăncilă spune că parlamentarii PSD vor asigura cvorumul, dar nu vor vota la moţiunea de cenzură. Ea afirmă că rămâne la latitudinea deputaţilor şi senatorilor dacă rămân în bănci în timpul votului sau ies din sală.

“Suntem pregătiți pentru această moțiune de cenzură. E un drept democratic pe care dacă opoziția dorește poate să și-l exercite. Avem suficiente voturi ca moţiunea să nu treacă. Majoritatea PSD – ALDE s-a demonstrat și în săptămânile trecute în Senat și Camera Deputaților.” apreciază vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a mai declarat pentru www.arenamedia.ro “Întrebarea care trebuie pusă în contextul unei moțiuni de cenzură este: care e alternativa? Ludovic Orban? PNL? USR? Aceștia ar însemna cel mai mare rău pentru România în perioada următoare. Așa cum au anunțat, o guvernare PNL – USR ar fi doar o reeditare a guvernării Boc – Băsescu, o nouă rundă de măsuri de austeritate.”

În opinia sa, “actualul guvern trebuie să-şi continue activitatea” şi să pună în aplicare programul de guvernare. “În altă ordine de idei, trebuie să avem stabilitate în România, având în vedere ceea ce se întâmplă în jurul nostru.” a mai precizat State.