L. State: Cu siguranţă, domnul Tăriceanu ar fi un preşedinte mai bun ca Iohannis şi cu mult mai bun ca Băsescu

L. State: Cu siguranţă, domnul Tăriceanu ar fi un preşedinte mai bun ca Iohannis şi cu mult mai bun ca Băsescu

Preşedintele Pro România, deputatul Victor Ponta, a declarat miercuri, la Târgu-Jiu, referitor la alegerile prezidenţiale din acest an, că este dispus să lase la o parte orgoliile şi să susţină un candidat care se va desprinde de Liviu Dragnea, făcând referire la Călin Popescu-Tăriceanu sau la Corina Creţu. Deputatul a mai afirmat că poate să facă o campanie la prezidenţiale pentru cineva în care crede cu adevărat că poate fi o alternativă.

“E Tăriceanu, parcă, la egalitate cu mine. Dacă Tăriceanu se desprinde de Dragnea şi nu mai susţine toate măsurile astea aberante - el m-a susţinut în 2014 - pot să-l susţin şi eu.” A spus Ponta.

Liderul interimar al organizaţiei judeţene ALDE Călăraşi, Laurenţiu State (foto stânga) a declarat că într-adevăr România are nevoie de un preşedinte capabil să-I unească pe români subliniind că şeful partidului din care face parte, Călin Popescu Tăriceanu ar fi mai buni decât Klaus Iohannis şi Traian Băsescu. “Până la alegerile prezidenţiale mai avem suficient timp pentru a analiza care este cea mai bună variantă pentru a candida. Avem suficientă experienţă politică pentru ca la momentul potrivit să luăm decizia optimă. Este necesar ca înainte de toate să ne concentrăm mai mult pe subiecte care ţin de agenda cetăţeanului. Însă, înainte de a vorbi de nume trebuie să discutăm de o serie de aspecte ce ţin de viitorul preşedinte al României.” a spus State care a conchis “România are nevoie de un preşedinte capabil să îi unească pe români, nu să îi dezbine. România are nevoie de un preşedinte care să ţină cu românii şi să promoveze drepturile şi libertăţile cetăţenilor, nu interesele statului paralel. România are nevoie de un preşedinte care să susţina interesele ţării printre partenerii externi. Cu siguranţă, dpmnul Călin Popescu Tăriceanu ar fi un preşedinte mai bun ca Iohannis şi cu mult mai bun ca Băsescu. Oricum este însă prea devreme să vorbim despre o candidatură oficială. Sunt lucruri care vor fi discutate în următoarele luni”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.