V. Dumbravă: Dacă Răzvan Meseşeanu a trebuit să-şi dea demisia din partid, înseamnă că acolo sunt probleme serioase

V. Dumbravă: Dacă Răzvan Meseşeanu a trebuit să-şi dea demisia din partid, înseamnă că acolo sunt probleme serioase

Fostul viceprimar al municipiului Călăraşi, Virgil Dumbravă a comentat pentru www.arenamedia.ro demersul lui Răzvan Meseşeanu de a demisiona din PSD, partid pe care l-a slujit preţ de 18 ani. „Dacă Răzvan Meseşeanu a trebuit să-şi dea demisia din partid înseamnă că acolo sunt probleme serioase. Eu îl cunosc de foarte mult timp pe Răzvan. Un om mai sincer ca el, eu n-am mai întâlnit până acum. Un om care să creadă în principii la fel de mult ca el, eu n-am mai văzut. Dacă Răzvan Meseşeanu a demisionat inclusiv din partid asta înseamnă că s-a trecut mult peste principiile sale şi atunci a ales calea onoarei.” a spus Dumbravă care a mai adăugat că nu-l vede pe Meseşeanu stând în afara scenei politice locale pentru o lungă perioadă. „Răzvan Meseşeanu ca şi mine e de prea multă vreme în politică. Am mai spus-o şi o repet şi acum, amândoi suntem „virusaţi” cu acest virus al politicii.

În ceea ce mă priveşte, în 2017 am hotărât să ies definitiv din politică. Şi după cum ştiţi am fost total dezinteresat de acest capitol. Dar mergând pe străzile oraşului, am văzut şi mai multe gropi, am observat spre marea mea dezamăgire că spaţiile verzi sunt tot mai deteriorate. Mi-au ieșit în faţa o serie de lucruri despre care ar trebui să discutăm serios, cum ar fi de pildă maşinile abandonate care ocupă ilegal domeniul public sau despre lipsa locurilor de parcare. În fine, lucruri pe care le începusem în cadrul Primăriei şi care între timp au fost stopate. Observ că la modă acum e plagiatul şi o să vă arăt cum mi s-a plagiat regulamentul privind parcările rezidenţiale.

Revenind, e limpede că atât Răzvan cât şi eu suntem „virusaţi” şi din acest motiv sunt convins că prietenul meu nu va putea să stea prea mult în afara politicii. Mai devreme sau mai târziu el va reveni în forţă, în politica locală.” a conchis Dumbravă.

La finele anilor ’90, Virgil Dumbravă şi Răzvan Meseşeanu au fost colegi în cadrul Partidului Naţional Român care ulterior „s-a topit” în PD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.