V. Iliuță, despre Filipescu: Rezultatul alegerilor foarte proaste i se datorează!

V. Iliuță, despre Filipescu:  Rezultatul alegerilor foarte proaste i se datorează!

Deși a avut un rol activ la nivelul organizației județene, coordonând practic campania electorală de la locale la nivelul județului (mai puțin municipiul reședință de județ), Răducu Filipescu n-a mai fost agreat de conducerea centrală a partidului care nu l-a mai desemnat candidat pentru Parlamentul României la alegerile din 6 decembrie. Căruia fapt se datorează această ‘decădere” de neimaginat în urmă cu câteva luni? Un răspuns l-a oferit miercuri fostul său rival, Vasile Iliuță cel care a simțit pe propria-i piele ce înseamnă ostilitatea servită în cantități industriale din 2017 încoace de către fostul mare șef al PNL Călărași. “Cred că e rezultatul alegerilor foarte proaste făcute de PNL, la Călărași i se datorează fără îndoială. Pentru că angajamentele asumate odată cu coordonarea campaniei vizau câștigarea alegerilor locale cu un procent de 70% și dispariția PSD-ului la Călărași. a spus miercuri Iliuță.

Neacceptarea pe listele PNL, nici la Călărași dar nici în țară, înseamnă de fapt retragerea sa din viața politică, poate chiar și publică și totodată finalizarea unei epoci cu bunele dar mai ales cu relele sale. Așa se face că după 16 de domnie asigurată uneori despotic de Filipescu, PNL se prezintă la parlamentare cu o serie de tineri în care nici unul n-a crescut în preajma sa. Și poate că e mult mai bine așa!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.