N. Râjnoveanu: Doresc să vă mulțumesc pentru încrederea acordată prin votul dvs. și promit că nu vă voi dezamăgi

N. Râjnoveanu: Doresc să vă mulțumesc pentru încrederea acordată prin votul dvs. și promit că nu vă voi dezamăgi

Social – democratul, Nicolae Râjnoveanu a depus joi pentru a 6-a oară consecutiv jurământul în calitate de primar al localității Roseți, funcție pe care a câștigat-o în urma alegerilor locale din 27 septembrie. În prezența subprefectului Ion Stan și a președintelui CJ Călărași, Ion Samoilă s-a desfășurat ședința privind ceremonia de învestire a primarului Râjnoveanu precum și a noului Consiliu Local rezultat în urma localelor. “Cred că sunt în asentimentul dvs. mulțumindu-le tuturor celor care s-au prezentat la vot pe 27 septembrie și au votat așa cum au simțit. Suntem puși în funcții pentru a sluji interesele cetățenilor și-a început discursul primarul Râjnoveanu care a continuat “În cee ce mă privește, sunt hotărât să respect votul și cred că și dvs. la fel, din moment ce ați depus jurământul, să faceți totul pentru a lăsa deoparte orgolii sau lupte partinice astfel încât împreună, ca o echipă, să ducem la îndeplinire toate proiectele pe care le avem pentru comuna Roseți.

Azi am depus jurământul pentru învestirea mea în funcția de primar al comunei Roseți. Doresc să vă mulțumesc pentru încrederea acordată prin votul dvs. și promit că nu vă voi dezamăgi. Mulțumesc domnului Vasile Iliuță pentru suport, pentru sprijinul acordat, pentru toate eforturile depuse pentru construirea unei administrații funcționale și performante alături de care voi putea duce mai departe proiectele care ne-au făcut să ieșim în evidență. Mulțumesc echipei mele care a fost implicată și alături de care vom continua să muncim zi de zi și în următorii ani pentru localitatea noastră.

Doresc să transmit respectul meu pentru întreaga clasă politică și/mi manifest dorința că împreună vom conlucra pentru binele rosețenilor, pentru ducerea la îndeplinire a proiectelor demarate.

Voi fi un primar pentru toți locuitorii, cu dorința de a face lucruri bune.

Avem în față o muncă destul de grea pe care cu siguranță o vom duce la bun sfârșit.

Cu bună înțelegere și respect reciproc ce ne caracterizează pentru a continua strategia de dezvoltare a localității bazându-ne pe programul prezentat în campania electorală.

Tot ce vom face în următorii ani are ca scop creșterea calității vieții locuitorilor comunei Roseți. Avem mult de lucru, avem multe de făcut. Nu avem timp de pierdut. Vom reuși numai și numai împreună. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Pe 27 septembrie, Nicolae Râjnoveanu a obținut nu mai puțin de 1.615 voturi (61,68%) devansându-l pe candidatul susținut de PNL, George Chiriță (921 de voturi / 35,17%)

De asemenea au depus jurământul intrând în posesia mandatelor de consilier local: MILEA MARIAN - Partidul Social Democrat, ŞIŞMAN VASILE - Partidul Social Democrat, RĂILEANU NIŢĂ - Partidul Social Democrat, ENE NICULAI - Partidul Social Democrat, BANU IONUŢ- Partidul Social Democrat, BARBU DANIEL - Partidul Social Democrat, RÂJNOVEANU COSTICĂ - Partidul Social Democrat, BANU NICOLAE - Partidul Social Democrat, DECU ADRIANA MIHAELA - Partidul Naţional Liberal, MOROIANU IONUŢ - Partidul Naţional Liberal, CHIRIŢĂ SILVIA - Partidul Naţional Liberal, PANĂ VICTOR - Partidul Naţional Liberal, TULPAN DOBRE - Partidul Naţional Liberal.

Fost pretendent la scaunul de primar, liberalul George Chiriță s-a retras din Consiliul Local pentru a-și desfășura activitatea de consilier județean. În proxima ședință de CL va fi stabilit și noul viceprimar.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.