V. Iliuţă: A fost elaborat Studiul de Fezabilitate al viitorului pasaj de la Dragoş Vodă

V. Iliuţă: A fost elaborat Studiul de Fezabilitate al viitorului pasaj de la Dragoş Vodă

Liderul PSD Călăraşi, Vasilie Iliuţă a afirmat că Ministerul Transporturilor intenţionează să finanţeze lucrările de construire a unui pasaj care va fi amplasat la intersecţia drumului județean DJ306 cu Autostrada A2, aproape de localitatea Dragoș Vodă. „A fost elaborat Studiul de Fezabilitate care a fost predat către Ministerul Transporturilor urmând ca pe viitor ministerul să dea drumul la licitaţie „proiect tehnic şi execuţie”. E vorba de ieşirea din autostradă şi intersecţia cu DJ 306.”, a declarat Iliuţă într-o conferinţă de presă susţinută săptămâna trecută la sediul partidului.

La finele lunii octombrie 2021, preşedintele PNL Călăraşi, senatorul Ciprian Pandea, anunţa pe pagina personală de Facebook că a fost aprobată soluția tehnică pentru un 𝐧𝐨𝐮 𝐧𝐨𝐝 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫 𝐀𝟐 𝐤𝐦 𝟗𝟎+𝟏𝟎𝟎 𝐜𝐮 𝐃𝐉𝟑𝟎𝟔 ș𝐢 𝐃𝐍𝟑𝐀 𝐥𝐚 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐨ş 𝐕𝐨𝐝ă.

„Nodul rutier va fi amplasat la joncțiunea drumului județean DJ306/DN3A cu Autostrada A2, la sud-vest de localitatea Dragoș Vodă. Vor fi amenajate patru bretele de acces, amplasate pe ambele părți ale drumului județean 306, dispuse în simetrie, după cum urmează:

Breteaua 1 de ieșire de pe autostrada A2 spre DJ306, din calea 2, direcția spre București, având o lungime de 783 m.

Breteaua 2 de intrare pe autostrada A2 dinspre DJ306, în calea 2, direcția spre București, având o lungime de 1.037 m.

Breteaua 3 de ieșire de pe autostrada A2 spre DJ306, din calea 1, direcția spre Constanta, având o lungime de 873m.

Breteaua 4 de intrare pe autostrada A2 dinspre DJ306, în calea 1, direcția spre Constanța, având lungimea de 1.112 m.

La capetele celor două rampe ale pasajului existent pe DJ306, va fi amenajată câte o intersecție tip sens giratoriu, pentru asigurarea tuturor relațiilor de trafic atât către comuna Dragoș Vodă cât și spre localitățile din nordul municipiului Călărași.”, spunea atunci pe Facebook senatorul Pandea.

Sursa foto Pagina de Facebook Ciprian Pandea

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.