V. Iliuţă: Cred că suntem capabili ca la alegerile din 2024 să mai câştigăm, cel puţin, 7 administraţii locale

V. Iliuţă: Cred că suntem capabili ca la alegerile din 2024 să mai câştigăm, cel puţin, 7 administraţii locale

Alegerile în cadrul organizaţiei judeţene PSD Călăraşi nu s-au încheiat. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele Vasile Iliuţă care a precizat recent în urma convocării Consiliului Politic Judeţean vor fi decişi prin vot secretarul executiv, trezorierul şi membrii Comisiei de Etică şi Integritate. „Urmează să avem un Consiliu Politic Judeţean unde vomdesemna secretarul executiv al PSD Călăraşi. Aici vor fi aleşi trezorierul şi membrii Comisiei de Etică şi Integritate.”, a spus Iliuţă.

În altă ordine de idei, şeful social – democraţilor călărăşene a dezvăluit că principala ţintă a organizaţiei pentru 2024 este câştigarea a altor 7 primării cel puţin, pe lângă cele 30 conduse deja de primari PSD. „Cred că suntem capabili ca la alegerile din 2024 să mai câştigăm cel puţin 7 administraţii locale, pe lângă cele 30 pe care le avem. Din cele 25 care au mai rămas, putem câştiga alte 7 administraţii locale.” susţine Iliuţă care a mai adăugat „Echipa care a fost desemnată să conducă 4 ani de zile organizaţia judeţeană este o echipă credibilă care va arăta că toate proiectele politice pe care şi le propune, împreună cu conducerea naţională, le va duce la bun sfârşit.”

În urma conferinţei judeţene de alegeri, PSD Călăraşi numără în acest moment 10.400 de membri cotizanţi. „Văd că vin în continuare adeziuni pe care le introducem în baza noastră de date.”, a conchis şeful PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.