S. Vrăjitoru: Țeapă marca PNL!

S. Vrăjitoru: Țeapă marca PNL!

Platforma IMM Invest care oferă posibilitatea IMM-urilor de a obţine credite de până la 5 milioane de lei de la bănci trebuia să fie lansată săptămâna trecută dar este încă blocată.

“Guvernul PNL continuă farsele cu antreprenorii românii care se zbat între viață și moarte și nu mai au resurse pentru a menține afacerile pe linia de plutire!” susţine deputatul Sorin Vrăjitoru, vicepreşedinte PSD Călăraşi care a adăugat “Liberalii, după ce au promis cu mare tam-tam că vor lansa online o platformă grandioasă pentru acordarea de sprijin întreprinderilor mici și mijlocii, se dovedește că totul a fost o păcăleală. Site-ul nu funcționează de o săptămână! IMM-INVEST e inaccesibil de la lansare! Toți antreprenorii care au accesat platforma Guvernului, IMM-Invest, au fost înștiințați că accesul le este interzis! Access denied! Acesta e ajutorul promis de PNL pentru antreprenorii din toată țara!”

Vrăjitoru consideră că “aruncarea vinei guvernanților pe atacuri cibernetice este o scuză absolut revoltătoare a PNL, care de fapt nu are niciun plan concret pentru susținerea în viață a firmelor românești!”

“În momentul în care PNL a redus taxele sistemului bancar și multinaționalelor, totul a funcționat strună, în schimb pentru IMM-urile românești, nu are nicio soluție!” a conchis parlamentarul călărăşean.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.