S. Vrăjitoru: Proiectul intră la vot, astăzi, în Senat, unde va fi respins, dar am vrut să știți adevărul despre această măgărie pusă la cale de PNL

S. Vrăjitoru: Proiectul intră la vot, astăzi, în Senat, unde va fi respins, dar am vrut să știți adevărul despre această măgărie pusă la cale de PNL

Deputatul Sorin Vrăjitoru a reacţionat ferm după acuzele lansate în primul rând de preşedintele Klaus Iohannis care a zis că „PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor”, declanşând o „pandemie” de ură şi prostie în spaţiul virtual doar – doar să mai mute presiunea publică de pe „Guvernul său”, depăşit clar de pandemia de coronavirus. Vrăjitoru explică într-o postare de pe pagina personală de Facebook ce s-a întâmplat în Camera Deputaţilor, subliniind că de fapt în spatele acestei „şmecherii legislative” în care proiectul a trecut tacit, este o „măgărie” pusă la cale de PNL.

“Oameni buni, acuzațiile nefondate, dar plătite, curg pe internet în defavoarea noastră. Suntem împroșcați cu noroi, pe nedrept, cum că am vrea să vindem Ardealul. Ce s-a întâmplat, de fapt?! Doi parlamentari UDMR au depus la Camera Deputaților un proiect privind acordarea autonomiei Ținutului Secuiesc. Printr-o șmecherie legislativă, acest proiect a trecut tacit, deci fără vot de la deputați. Deși a primit vot negativ în Comisia de specialitate, a mers înainte, în ciuda faptului că plenul Camerei, unde am fi putut să ne spunem părerea, nu s-a întrunit decât o dată pentru adoptarea Stării de Urgență. Cursul firesc a urmat și au trecut cele 45 de zile în care puteam să ne dăm un vot.

Proiectul urmează să intre la vot astăzi, în Senat, unde va fi respins, dar am vrut să știți adevărul despre această măgărie pusă la cale de PNL. Oricum ar fi, proiectul de lege este neconstituțional,deoarece încalcă ART 1 din Constituția României. PSD nu susține acesta lege.” a scris Vrăjitoru cu puţin timp în urmă pe Facebook.

sesizareacamerelor

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.