S. Vrăjitoru, mesaj pentru Orban&Co: Minciuna are picioare scurte!

S. Vrăjitoru, mesaj pentru Orban&Co: Minciuna are picioare scurte!

Deputatul, Sorin Vrăjitoru, vicepreşedinte PSD Călăraşi, susţine că în ciuda cifrelor oficiale care relevă că evoluţia coronavirului în România nu e “gravă”, Guvernul Orban se face răspunzător de faptul că în ţară nu se testează suficient. Deşi se fac zilnic în jur de 7 mii de testări, specialiştii ar susţiune că e nevoie de dublarea acestui număr.

“Minciuna are picioare scurte. Când ne uităm la cifrele oficiale avem senzaţia că situaţia generată de noul coronavirus nu este gravă în România. Dar, din păcate, Guvernul Orban ne ascunde, cu bună ştiinţă, un lucru esenţial, acela că ţara noastră nu testează suficient! Avem echipamente, avem teste, dar Executivul ezită şi falsifică adevărata stare de fapt! În acest moment, România face doar 7.000 de testări pe zi, specialiştii spun că e nevoie de dublarea acestui număr!” a scris pe pagina personală de Facebook, parlamentarul călărăşean care îndeamnă la prudenţă în continuare în ciuda “RELAXĂRII” măsurilor anunţate deja de Klaus Iohannis. “În frunte cu preşedintele Iohannis, guvernanţii iresponsabili se gândesc să relaxeze măsurile dupa 15 Mai. Mi-e teamă că ne vom trezi cam târziu dintr-o situaţie ce nu va mai avea cale de întoarcere! Prudenţă şi testări masive ca să aflăm exact cum stăm cu infecţia cu SARS COV 2!” a mai adăugat deputatul Sorin Vrăjitoru. 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.