PSD | M. Tudose: Demisia, incompetenților! La gargară, primii

PSD | M. Tudose: Demisia, incompetenților! La gargară, primii

Vicepreşedintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose a cerut demisia lui Cîţu&Co după ce Comisia Europeană a făcut mai multe observații în privința Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) întocmit de oficialii de la Bucureşti. Chiar și acum acest plan conține multe greșeli și inexactități după ce s-a întors de două ori de la Bruxelles.

„Demisia, incompetenților!

Guvernul Cîțu a căzut prima evaluare, la Bruxelles, a Planului Național de Redresare și Reziliență. După ce a fost trimis cu întârziere, mai e și prost făcut, așa cum am tot avertizat: obiective aruncate cu furca, cifre care se bat cap în cap, date insuficiente etc. Săptămâna viitoare, Comisia Europeană va aproba primele planuri depuse, ceea ce înseamnă că țările respective vor primi rapid prefinanțările de 13%. Deci România tocmai ratează încasarea a 4 miliarde de euro, gura de oxigen de care are atâta nevoie. Unii vor fi cu banii, ai lui Ghinea cu rescris proiecte, doar-doar reușesc la restanță...

Ne mai permitem, ca țară, să continue batjocura asta de guvernare? Demisia, incompetenților! La gargară primii, dar la temele cruciale ale anului - PNRR și vaccinare - ne-ați adus în coada Europei!”, se arată în mesajul postat pe FB de Mihai Tudose.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.