PSD | M. Ciolacu: Au tăiat astăzi, prin OUG, alocațiile copiilor, iar Cîțu bate câmpii cinic de o iluzorie triplare!

PSD | M. Ciolacu: Au tăiat astăzi, prin OUG, alocațiile copiilor, iar Cîțu bate câmpii cinic de o iluzorie triplare!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a reacționat dur pe Facebook după ce Guvernul a stabilit majorarea alocaţiei de stat pentru copii începând din anul 2022 şi indexarea cu rata medie a inflaţiei începând din anul 2023.

„Au tăiat astăzi - prin OUG! - alocațiile copiilor, iar CÎȚU bate câmpii cinic de o iluzorie triplare! Tot prin OUG, încearcă să privatizeze din nou sănătatea românilor, prin introducerea coplății. Au încercat, în zadar, și în februarie anul trecut! Dar, la sesizarea Avocatului Poporului, judecătorii CCR au decis - în unanimitate! - că este neconstituțional ca spitalele private să acceseze fonduri publice de sănătate!

Astăzi însă, NICI tăierea alocațiilor, NICI privatizarea sănătății românilor nu vor putea fi oprite. Din acest motiv s-au grăbit să înlocuiască ILEGAL Avocatul Poporului. Pentru ca NIMENI să nu îi mai poată opri din sarabanda ordonanțelor austerității!”, a scris pe pagina personală de FB, Ciolacu care a avut și un mesaj pentru premierul Cîțu. “Domnule FlorinCîțu, vorbiți de ieșirea din sărăcie doar prin liberalism? Când singurii care au ieșit din sărăcie sunt apropiații voștri și firmele voastre de casă!!! Sunteți un GUVERN și CINIC, și MÂRȘAV cu VIITORUL ROMÂNIEI!”