PSD | D. Coarnă, semnal de alarmă: Acolo nu se respectă legea în nici un fel și vorbim de Codul Administrativ!

PSD | D. Coarnă, semnal de alarmă: Acolo nu se respectă legea în nici un fel și vorbim de Codul Administrativ!

Prezent marți, 4 mai, la o ședință de lucru Consiliului Local Budești în calitate de invitat, deputatul PSD de Călărași, Dumitru Coarnă a semnalat în conferința de presă desfășurată joi la sediul partidului, câteva anomalii care încalcă prevederile Codului Administrativ, derulate în plen cu consimțământul primarului Mihai Ilie

“Am avut și avem o problemă în derulare extrem de delicată la Consiliul Local Budești pentru că acolo vorbim de o sumă de bani pe care o voi detalia, un excedent financiar care practic poate să fie investit dar în anumite condiții. Am fost solicitat, de dl președinte Pavel, în calitate de deputat, să particip la una din ședințele Consiliului Local pentru a clarifica acest aspect pentru că din constatările dumnealor și a mea directă nu se respectă legea în niciun fel de aspect și vorbim de Codul Administrativ! Acolo conduce ședința altcineva decât cel care e îndrituit de Consiliul Local. E vorba de secretarul primăriei deși aveau un președinte de ședință ales.

Mai mult de atât, din rândul celor care participau, pentru că ședințele sunt publice, interveneau deși legea interzice. Nu au dreptul de a interveni și de a vota. Eu în calitate de deputat în conformitate cu acest Cod Administrativ, OG 57, art. 36, 37, 38, punctul 4, am dreptul de a interveni, de a lua cuvântul. Nu am drept de vot, lucru pe care l-am și făcut în această ședință.”, a spus Coarnă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.