PSD Budești | M. Pavel: Nu e adevărat că am încercat să blocăm proiectele de dezvoltare. Am venit doar cu niște amendamente la lista primarului!

PSD Budești | M. Pavel: Nu e adevărat că am încercat să blocăm proiectele de dezvoltare. Am venit doar cu niște amendamente la lista primarului!

Noul primar al Budeștiului, Mihai Ilie dă în PSD din toate pozițiile, considerându-l principalul vinovat de starea jalnică în care se află orașul deși din 2004 și până în prezent localitatea situată în vestul județului s-a aflat din punct de vedere politico-administrativ în sfera de influență a PNL. Cel puțin asta a declarat joi la Călărași noul președinte interimar al PSD Budești, Marian Pavel care i-a reamintit primarului în funcție că după demisia lui Dumitru Iorgu (UNPR), câștigătorul alegerilor din 2016, primăria a fost condusă începând cu 1 iunie 2017 de Nae Sinel, membru ALDE, partid condus în plan local în acea vreme de chiar Mihai Ilie.

“Pentru o bună informare a cetățenilor din orașul Budești și pentru că domnul primar în funcție, Mihai Ilie, în toate aparițiile sale publice nu ratează nicio ocazie să atace PSD-ul reproșându-ne modul în care a fost condus orașul Budești în ultimii ani, aș dori să-i reamintesc că PSD-ul, la Budești, n-am mai condus din 2004. La alegerile locale din 2016, primarul ales a fost dl Dumitru Iorgu, din partea UNPR. Ulterior și-a dat demisia, luându-i locul dl Nae Sinel, în acel moment membru ALDE care era condus de Ilie Mihai. Deci, cum a condus PSD-ul dacă primarul era de la ALDE?”, a spus Marian Pavel care a mai adăugat că PSD, prin consilierii săi locali, n-a intenționat să blocheze proiectele de dezvoltare trâmbițate de Mihai Ilie. “Referitor la ultima ședință de Consiliu am fost acuzați că am încercat să blocăm proiectele dânsului de dezvoltare, lucru care nu e adevărat. Am venit doar cu niște amendamente la lista dânsului!”, a conchis Pavel.

Mihai Ilie este un traseist politic. În 2008 a candidat pentru prima data pentru Primăria Budești, susținut de Partidul Conservator, clasându-se pe 3 cu 8,51% (306 voturi obținute!). Patru ani mai târziu a intrat în competiție dar sub sigla PP-DD, terminând cursa tot pe 3 cu 20,06% (717 voturi obținute). În 2016, iese pe 2 având susținerea ALDE cu 28,04% (975 de voturi, ce-I drept la mica distanță de Dumitru Iorgu, UNPR). În sfârșit, câștigă alegerile în septembrie 2020, în calitate de membru PPU-sl cu 1121 de voturi, după ce a fost refuzat de PNL desi a deținut funcția de președinte PNL Budești până în vara lui 2020.

Din punct de vedere politic, Consiliul Local Budești (15 aleși locali) are următoarea configurație: PPU-sl: 4 mandate; PSD: 4 mandate; PRO România: 3 mandate; Alianța PNL-USR: 2 mandate; PMP: 1 mandat; Alianța pentru Unitatea Romilor: 1 mandat.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.