PSD / Barbu refuză să intre în legalitate la Consiliul Județean Călărași

PSD / Barbu refuză să intre în legalitate la Consiliul Județean Călărași

Având în vedere situația creată, în urma emiterii Ordinului Prefectului nr. 240/31.07.2020, s-au creat disfuncționalițăți majore în funcționarea instituției Consiliului Județean Călărași, motiv pentru care consilierii județeni de bună credință din mai multe partide politice  au hotărât, în baza Legii nr. 215 a administrației publice locale, republicată, convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean Călărași, în data de 12 septembrie 2020, ora 12:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași, cu respectarea prevederilor privind prevenirea și combaterea COVID-19, având următoarea ordine de zi:

Propunere convocare a Consiliului Județean Călărași în ședință ordinară în data de 16 septembrie 2020, cu următoarea ordine de zi:

- Completarea numărului de consilieri județeni, ca urmare a pierderii mandatului acestora de aleși locali;

- Alegerea Președintelui Consiliului Județean Călărași;

- Rectificarea bugetului Consiliului Județean Călărași

PSD CĂLĂRAȘI solicită intrarea în legalitate a conducerii Consiliului Județean Călărași și acordarea salariilor celor 800 de angajați ai DGASPC.

Valentin Barbu, la această dată, deține doar funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași, nu cea de președinte așa cum și-o arogă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.