Pandea: CJ nu este feuda PNL; Drăgulin: Îl ştiam pe domnul preşedinte ponderat în declaraţii!

cip sgLuni, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul interimar al PSD Călăraşi, Ciprian Pandea a declarat că instituţia condusă de un Executiv în integralitatea lui liberal, Consiliul Judeţean nu este o feudă a PNL. „Să ştiţi că acest Consiliu Judeţean nu este feuda PNL astfel încât noi să ne ducem cu mâna întinsă. Conform Legii finanţelor publice, orice UAT are dreptul de a solicita fonduri pentru cofinanţare. Adică nu cere nimic ieşit din comun, e o chestie legală. Dacă există sume necsare finanţării unor proiecte, poate face adresă către Consiliul Judeţean care e obligat. Sumele se împart astfel: arierate, rate împrumuturi, cofinanţări şi abia apoi urmează proiectele de dezvoltare locală” a spus Pandea în contextul în care în 2013 primăria Lehliu Gară, condusă la vremea aceea de social – democratul, Iulian Iacomi a fost sprijinită de Consiliul Judeţean, la cârma căruia se afla actualul senator liberal, Răducu Filipescu cu suma de circa 80 de miliarde de lei vechi. „Faptul că domnul Iulian Iacomi a primit o sumă de bani destul de consistentă de la Consiliul Judeţean nu se datorează managementului defectuos al acestuia. Au fost arierate (...) din mandatul fostei primăriţe. Aşa că nu-i putem imputa dânsului toată suma reprezentând arieratele” a mai precizat liderul PSD.
dragulin la pnl febReplica n-a întârziat să apară. Două zile mai târziu, noul preşedinte al PNL Călăraşi, Dan Drăgulin a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă. „Am înţeles că la o conferinţă de presă s-a făcut o afirmaţie potrivit căreia acest Consiliu Judeţean nu este o moşie a PNL. Mi se pare incorect. Ştiu că există o comunicare foarte bună între consilierii judeţeni PSD şi cei ai PNL şi între preşedintele CJ şi preşedintele interimar al PSD. Afirmaţia a fost făcută poate să arate că au o anumită forţă. Sunt surprins. Îl ştiam pe domnul preşedinte Pandea ponderat în declaraţii” a replicat Drăgulin.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.