PSD / C. Pandea: Ţelul nostru este să câştigăm alegerile parţiale cu un scor foarte mare

cip mogaLuni după-amiază a avut loc prezentarea candidaţilor PSD pentru alegerile locale parţiale ce vor avea loc pe 11 iunie la Lehliu Gară şi Unirea. A fost prezentă, în cadrul unei conferinţe de presă, doar Ştefania Moga care va intra competiţia pentru primăria oraşului Lehliu Gară, Florian Belu, propunerea pentru primăria Unirea absenttând din motive medicale.

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Ciprian Pandea a declarat că scopul social – democraţilor nu este doar câştiogarea alegerilor ci şi obţinerea unor procente foarte mari. „Aşa cum ştiţi, pe 11 iunie, vom avea alegeri parţiale în două localităţi. Săptămâna trecută am avut o şedinţă a Biroului Permant Judeţean, în urma căreia am stabilit candidaţii pentru cele două localităţi. Astfel la Unirea, viceprimarul, Florian Belu, în prezent primar interimar, a fost desemnat în unanimitate de voturi candidat iar pentru Primăria oraşului Lehliu Gară, Biroul a desemnat-o candidată pe doamna Ştefania Moga, primar interimar în funcţie. Ambii candidaţi şi-au prezentat motivele pentru care au dorit să candideze.” a declarat Ciprian Pandea care a mai adăugat că director de campanie va fi consilierul judeţean George Chiriţă. „În ceea ce priveşte această campanie electorală, ca director o să-l avem pe cel care a condus campania de la parlamentare şi cred eu că a condus-o foarte bine, este vorba de domnul George Chiriţă. Rol de secretar general o să aibă domnul Marius Dulce care se va ocupa şi dânsul de organizare şi bineînţeles toţi colegii de aici, mă refer la întregul BPJ cât şi la preşedinţii de organizaţii vecine. De data aceasta, ţelul nostru nu este să câştigăm cele două localităţi, ci să câştigăm localităţile respective cu un scor foarte-foarte mare. O felicit pe doamna Ştefania Moga pentru tot ceea ce a făcut până în momentul de faţă în localitatea Lehliu şi cu siguranţă va face cu mult mai multe de acum încolo.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.