N. Cionoiu: Românii au nevoie de sprijinul celor ce conduc țara!

N. Cionoiu: Românii au nevoie de sprijinul celor ce conduc țara!

Senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu susţine prin intermediul unui mesaj postat astăzi pe pagina personală de Facebook că una din priorităţile viitorului Guvern este majorarea alocațiilor, a salariului minim și a punctului de pensie.

„Aceste trei măsuri se adresează categoriilor sociale cele mai afectate de creșterea rapidă a prețurilor. Familiile cu mulți copii, angajații și pensionarii cu venituri foarte mici, nu pot face față prețurilor crescute la energie electrică, căldură, alimente și medicamente. Românii au nevoie de sprijinul celor ce conduc țara! Cele trei măsuri susținute de #PSD și aplicate încă din prima lună de guvernare se referă la:

Creșterea alocațiilor, de la 214 la 300 lei, pentru copiii între 2 și 18 ani și de la 427 la 600 lei, pentru copiii mai mici de 2 ani și pentru cei cu dizabilități.

Majorarea punctului de pensie cu 11%.

Creșterea salariului minim de la 2.300 la 2.550 lei.

În primele 10 luni ale acestui an, veniturile la bugetul de stat au crescut cu 40 miliarde de lei și vor continua să crească! Dacă aceste creșteri de prețuri au condus la creșterea sumelor colectate la buget, atunci e absolut necesar ca o parte din bani să ajungă în buzunarul celor mai vulnerabile categorii sociale! Acești oameni au nevoie de noi, au nevoie de protecție!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.