V. Iliuţă: Sper ca şi în plan local să avem un acord politic cu PNL

V. Iliuţă: Sper ca şi în plan local să avem un acord politic cu PNL

Preşedintele PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă a vorbit astăzi despre demararea negocierilor politice dintre PSD, PNL şi UDMR în vederea stabilirii unei guvernări comune, precizând că până la finalizarea discuţiilor şi semnarea unui acord politic nu se poate vorbi de împărţirea funcţiilor de la nivel guvernamental.

„Până la semnarea acordului politic nu vom discuta de funcţii la nivel judeţean. Sper ca şi în plan local să avem un acord politic cu PNL şi să demarăm apoi negocierilor pentru stabilirea specialiştilor care să conducă instituţiile puiblice centrale şi locale.” a declarat Iliuţă care a mai adăugat „Negocierile au început. S-au format 4 comisii la nivel PSD. Ne gândim acum să identificăm cei mai buni profesionişti din cadrul partidului pe care să-i punem în slujba ministerelor, agenţiilor, prefecturilor. Noi nu venim întâmplător la această guvernare ci cu o serie de condiţii care vor face obiectul negocierilor dintre PSD şi PNL. Cel care se ocupă de finalizarea acordului politic este secretarul general, Paul Stănescu. Pentru programul de guvernare, coordonatorul PSD este Sorin Grindeanu iar pentru revizuirea Constituţiei este Robert Cazanciuc.”, a spus Iliuţă.

 

„Ne dorim ca prima măsură pe care o vom lua după semnarea acordului politic este majorarea pensiilor cu 11% începând cu 1 decembrie 2021 şi a alocaţiilor copiilor de la 214 lei la 300 de lei iar în cazul copiilor cu handicap de la 427 lei la 600 lei. Sunt măsuri urgente pe care le aşteapta întreaga naţiune română.”

Vasile Iliuţă, preşedinte PSD Călăraşi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.