N. Cionoiu: Măsurile PSD dezbătute în cadrul ședinței au ca scop protecția persoanelor cu venituri reduse, dar și sprijinirea mediului de afaceri

N. Cionoiu: Măsurile PSD dezbătute în cadrul ședinței au ca scop protecția persoanelor cu venituri reduse, dar și sprijinirea mediului de afaceri

Senatorul Nicușor Cionoiu, primvicepreședinte PSD Călărași participă la o ședință de lucru a grupurilor parlamentare PSD, ce se desfășoară la Sinaia și la care este prezentă și conducerea centrală a partidului. Cionoiu a dezvăluit și măsurile dezbătute care vizează, pe de o parte, protecția persoanelor cu venituri reduse iar pe de altă parte, sprijinirea mediului de afaceri.

“Începutul sesiunii parlamentare a fost un bun prilej de reuniune a Grupurilor Parlamentare PSD, în ședința din această zi care a avut loc la Sinaia.

Sunt onorat să fiu alături de președintele partidului, Marcel Ciolacu, secretarul general, Paul Stănescu, prim-vicepreședinții Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, liderii Grupurilor PSD, Ștefan Radu Oprea și Alfred Simonis, miniștrii PSD, senatorii și deputații PSD.

Principalele subiecte vizează activitatea desfășurată de parlamentarii PSD în sesiunea parlamentară încheiată la finalul anului trecut, dar și noile proiecte din sesiunea care va începe de la 1 februarie. Măsurile PSD dezbătute în cadrul ședinței au ca scop protecția persoanelor cu venituri reduse, dar și sprijinirea mediului de afaceri:

- măsuri pentru pensionari;

- măsuri pentru salariați;

- măsuri pentru persoanele cu dizabilități;

- măsuri pentru copii și familie;

- sprijin pentru consumul de energie.

Dorim abordarea celor mai bune soluții pentru cetățeni și pentru economia țării. Ne gândim împreună la un viitor mai bun!”, se arată în mesajul postat pe pagina persaonală de Facebook de parlamentarul social-democrat.

cionoiusiciolacu

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.