M. Dulce: Astăzi ne-am rupt încălțămintea în zona Gară - Cărămidari

M. Dulce: Astăzi ne-am rupt încălțămintea în zona Gară - Cărămidari

După ce duminică a luat la pas “străzile” din cartierul Oborul Nou, loc uitat de “administraţia responsabilă”, Marius Dulce şi echipa sa de campanie s-au aflat luni în cartierul Gară Cărămidari, un alt loc care n-a trezit vreodată interesul lui Drăgulin&Co. “Astăzi ne-am rupt încălțămintea în zona Gară - Cărămidari.” a scris pe pagina personală de Facebook Marius Dulce care a continuat “Am văzut cetățeni nemultumiți, ulițe în mijlocul municipiului reședință de județ,  noroaie și multă nepăsare.”

Candidatul PSD pentru Primăria Călăraşi a mai scris că “Zilele acestea au fost foarte solicitante: presiuni, mesaje venite din partea adversarilor și informații care să ne destabilizeze. Un lucru este cert: sunt mândru de echipa mea care a desfăşurat, mereu, o campanie civilizată, bazată pe prezentarea faptelor şi a proiectelor PSD.”

#sepoate pentru că aşa procedează exponenţii proiectului prezidenţial “România Educată”, făcut franjuri după atâta “implementare”.

dulce7septembrie2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.